VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAYIS’TA TEKRAR BOYANACAK

4 Ocak 2023

................................................

Bolu’nun İzzet Baysal Caddesi’ni güzelleştirmeye yönelik boyanan caddenin boyaları silinmeye başladı. Bolu Belediye Meclisi ocak ayı 1.birleşiminde söz alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis üyesi Fatih Silin, “kısa sürede boyalar bozulmuş ve ortaya çirkin bir görüntü çıkmış. Bu boyanın kalitesizliğinden mi, yoksa yanlış bir uygulamadan mı kaynaklanıyor?” dedi. Başkan Tanju Özcan ise, “Aslında o boyalar deneme amaçlı yapıldı. Mayıs ayında cadde yeniden boyanacak. Firma bize 3 yıl garanti verdi” diye konuştu.

İzzet Baysal Caddesi’ni güzelleştirmeye yönelik yapılan boyama çalışmasının ardından boyalar aşınarak sökülmeye başladı. Hal böyle olunca da cadde üzerinde kötü bir görüntü oluştu. Konuyu Belediye Meclisine taşıyan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis üyesi Fatih Silin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a vatandaşlardan çokça şikâyet aldığını belirtti. Başkan Özcan’dan bu konuda nasıl bir çalışma yapacakları konusunda bilgi istedi.

“BOYALAR BOZULMUŞ VE ORTAYA ÇİRKİN BİR GÖRÜNTÜ ÇIKMIŞ”

Ocak ayı Meclis toplantılarının ilk oturumunda söz alan MHP’li Fatih Silin; “Belediye olarak geçtiğimiz günlerde İzzet Baysal Caddesinde boya çalışması yapıldı. Gördük ki, kısa sürede boyalar bozulmuş ve ortaya çirkin bir görüntü çıkmış. Bu boyanın kalitesizliğinden mi, yoksa yanlış bir uygulamadan mı kaynaklanıyor? Vatandaşlarımızda bu konuda şikâyette bulunuyor. Bundan sonrası için caddede nasıl bir çalışma düşünüyorsunuz? Yeniden mi boyanacak?” ifadelerine yer verdi.

“FİRMA BİZE 3 YIL GARANTİ VERDİ”

Fatih Silin’in konuşmasının ardından açıklama yapan Başkan Tanju Özcan; “Aslında o boyalar deneme amaçlı yapıldı. Hava şartları da kötü olunca kısa sürede bozuldu. Bizim temizleme aracımızda caddede temizleme yapınca, aracın temizleme fırçaları sert olunca boyayı kaldırdı. Ama o boyalar için bir ödeme yapılmadı. Mayıs ayında cadde yeniden boyanacak. Firma bize 3 yıl garanti verdi. İnşallah öyle olur” dedi.  

1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    4 Ocak 2023 • 07:27
    Tanju uyu kendi sonunu hazırlıyorsun yavaş yavaş
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.