VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA....

10 Ocak 2023

....................

Haber: Bülent VELİOĞLU

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu’nun görevi bırakacağına kesin gözüyle bakılırken, yeni il başkanının kim olacağı merakla bekleniyor. Kulislerde Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu’nun adı il başkanlığı için geçerken, partinin Bolu’daki etkin ismi ve 1 sene geçici olarak ihraç edilen Belediye Başkanı Tanju Özcan, il başkanlığı için genel merkez tarafından arandığını belirterek, ‘O noktaya gelindiğinde senin de fikrini alacağız’ denildi” ifadelerini kullandı.

Genel seçimler öncesinde CHP Bolu teşkilatında hareketli günler yaşanıyor. Bir yandan milletvekiliği aday adayları tek tek ortaya çıkarken, diğer yandan da teşkilatın başkanı Kazım Karsu’nun göevi bırakacağı netleşti. Karsu’nun yerine genel ve yerel seçimler öncesinde kimin atanacağı ise merak ediliyor. Kulislerde Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu’nun adı yüksel ihtimal olarak konuşulurken, parti genel merkezinin gelecek hafta atama kararını vereceği belirtildi.

“GENEL MERKEZDEN ARANDIM”

Bu aşamada en çok merak edilen ise partiden 1 yıl geçici ihraç edilen ve teşkilatın içinde ağırlığı çok fazla olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kimi destekleyeceği oldu. Takip Gazetesi’nden Faruk Çidem’e konuşan Özcan, “Ben partiden geçici uzaklaştırma aldığım için bir şeyler oluyor ama ne olduğunu detaylı olarak bilemiyorum. Sadece bana CHP Genel Merkezi tarafından Kazım beyin ayrılabileceği yerine başka bir arkadaşın görevlendirilebileceği söylendi. ‘O noktaya gelindiğinde senin de fikrini alacağız’ denildi” diye konuştu.

 “GÜVENDİĞİM ADAYA DESTEK İSTERİM”

“Böyle bir şey olacaksa elbette biran önce olmalı. Zaten bir sıkıntıyı yaşıyoruz. Benim partiden geçici ihracım 13 Haziran’da doluyor. Seçim zamanında bile olsa 5 gün kala partiye dönmüş olacağım. Ben zaten CHP rozeti takıp adaylarla sahada çalışacak değildim. Çünkü bu bir genel seçim. Benim bir siyasi duruşum var. Nereye oy vereceğim belli ama bir belediye başkanı da milletvekili seçimlerine çok müdahil olmamalı. Elbette gitmem gereken bazı salon toplantılarına giderim. Güvendiğim bir milletvekili adayı olursa bu arkadaşımıza desteğinizi verin derim. Güvenmediğim bir aday olursa bunu da demem. Herhalde parti de yanlış bir aday göstermeyecektir.”

2 yorum yapılmış
  • sanamsoracaklar
    11 Ocak 2023 • 01:48
    tancuuuu,kendini bulunmayan hint kumaşımı sanıyorsun?parti ihraç etmiş seni halaaa neyin peşindesinnnnnn ....işine baakkkkkk....dün dü BOLU nun pazarı........
  • Hadi
    11 Ocak 2023 • 08:32
    Kendini ne zannettin bilmem ama at yalanı sevsinler inananı.Kim aramış seni hele bir açıkla da görelim bakalım.O kadar dil döktün ihraç olmana engel olamadın.Genel başkanına bay Kemal diye hitap ettin diye mi senin fikrini soracak.Sık yavrum sık limon sık.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.