VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMAK İSTİYOR

20 Ocak 2023

..................................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 6’lı masaya mektup yazarak, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için hazır olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak açıkladı ancak 6’lı masa henüz adayını açıklamadı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 6’lı masaya mektup yazdı. Başkan Özcan, yazdığı mektupta cumhurbaşkanı adaylığına hazır olduğunu belirtti. 6’lı masaya adayı uzaklarda aramayın diye konuşan Özcan, “O yüzden adayı uzaklarda aramayın, Erdoğan benzeri çakma adayları gündeminize dahi almayın. 49 yaşında dinamik, çalışkan, akıllı bu kardeşiniz, aday gösterilmesi halinde 21 yıllık karanlık Erdoğan dönemine son verecektir” ifadelerine yer verdi.

“KILIÇDAROĞLU’NUN TARİF ETTİĞİ ADAY TİPLEMESİ BANA TAMAMEN UYMAKTADIR”

6’lı masa için aday açıklamanın vaktinin geldiğini belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Artık seçim tarihi belli oldu. 6’lı masa olarak topluma taahhüt ettiğiniz ortak adayı açıklama vakti geldi. Özellikle Sayın Kılıçdaroğlu’nun tarif ettiği aday tiplemesi bana tamamen uymaktadır. Geçmişinde başarı hikâyeleri olacak ve Devleti tanıyacak. O yüzden adayı uzaklarda aramayın, Erdoğan benzeri çakma adayları gündeminize dahi almayın. 49 yaşında dinamik, çalışkan, akıllı bu kardeşiniz, aday gösterilmesi halinde 21 yıllık karanlık Erdoğan dönemine son verecektir” dedi.

“TECRÜBELİ BİR BÜYÜĞÜMÜZE SORARSANIZ, BENİ TEYİT EDECEKTİR”

Tanju Özcan, “Bolu İli ve Belediyesinden bu kadar bahsetmemin özel sebebi şudur. Biz 4 yıl boyunca hep baskı altında tutulduk. Müfettişler hiç ayrılmadı, bir tek kuruş ekstra 4 günde (İlbank vb) kullanmadan inanın Türkiye Cumhuriyeti’ni yürütmekten çok daha zordur. Bu konuyu uzun yıllar bürokratlık yapmış, öncesinde veya sonrasında Belediye Başkanlığı yapmış tecrübeli bir büyüğümüze sorarsanız, beni teyit edecektir” ifadelerini kullandı.

Bana güvenin diyen Özcan, “Sizden istirhamım bana güvenin. Kendimi övmekten ve övülmekten nefret ederim ama, diploması olup olmadığı bile tartışma konusu olan, daha güzel yalan söylemek dışında ne ekonomi, ne hukuk, ne bütçe konusunda benimle aşık atamayacak birinin bu ülkeyi 21 yıldır kesintisiz yönetmesi beni derinden yaralamaktadır” ifadelerine yer verdi.

“TANJU ÖZCAN KARDEŞİNİZE YOL VERİN”

Cumhurbaşkanlığı görevine talip olduğunu söyleyen Özcan son olarak şu ifadelere yer verdi; “Siyasette bazen görev verilir, bazen de göreve talip olunur. Ben göreve talibim. Kazanacak aday olsun diyorsanız, seçimlerde rüştünü defalarca ispat etmiş, Erdoğan’ı yüzde 65 oyla Cumhurbaşkanı seçildiğinden sonra adeta siyasi kalesi olan Bolu da seçimde açık farkla mağlup etmiş Tanju ÖZCAN kardeşinize yol veriniz. Hepinize saygılar sunuyor, çalışmanızda başarılar diliyorum.”

8 yorum yapılmış
  • ShaAlparslan
    20 Ocak 2023 • 05:20
    Trajikomik
  • Hadiya
    20 Ocak 2023 • 05:53
    Yahu biri bu şahsı uykudan uyarsın.be hey ergen sen kim bu ülkeyi yönetmek kim.senki 10 kasımda bile ayamayıp geç gelensin.o eleştirdiğin reisimizin yaptığı hizmetlerin inan milyon da birini yapamazsın.sen önce şu ergenliğini bitir.boluya 3.5 göbek dışında ne yaptın sen. Bu ülke inşallah resimiz sayesinde çok güzel yerlere gelecekte maalesef içinde sizde varsınız.
  • Garipbirkyl
    20 Ocak 2023 • 06:46
    Herzamanki gibi saçmalamış Belediye Başkanlığını gereği gibi yapamayan birisi ülkeyi yönetecek hadi oradan Ama suç onda değil onu hala partiden atamayanlarda yazıklar olsun
  • Hadiordan
    20 Ocak 2023 • 09:25
    Bolu'da seçimi güzel yalan söyledin vatandaş da buna inandı o yüzden kazandın.Şimdi bunu yemezler.Kaldı ki sen kim Cumhurbaşkanı olmak kim.Gerçeten bunu rüyanda görüyormusun.Rüyanda bile görmen çok zor da.Vallahi bıktık billahi bıktık senden.Keşke belediye seçimide olsa senden kurtulsak.Hukukcuyum dersin belediye de çalışanlara sormak gerekir kaç çalışan seni dava etti.
  • vatansever
    20 Ocak 2023 • 11:30
    Başkana tam destek vereceğiz. Biz partici değiliz biz vatanseveriz. Başkanın da vatansever ulusalcı ve Kemalist olduğuna inanıyoruz.
  • NurettinKse
    20 Ocak 2023 • 14:57
    Sağlık mahallesi Çetin sokak uzerinde Yolda yürümekte zorlanıyoruz Buraları Düzeltirsen ollur Boluyu Seviyorumla .olmuyor Hizmetinle seveceksin sayın Başkanım
  • Yuksel14
    20 Ocak 2023 • 16:41
    ayvayı yedik memleket kavşak dolacak..
  • Yldz
    21 Ocak 2023 • 01:41
    21 yıldır halkın rekor oy vererek seçtiği Cumhurbaşkanına karanlık diyorsun. Sonra aldığın oyla kendini övüyorsun. Sana Bolu daki yollar verildi zaten ancak yolların hali ortada. Hadi sana güle güle.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.