VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İYİ PARTİ HEYETİ HAMZABEY KÖYÜNDE

21 Ocak 2023

........................................................

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Murat Güler ve partililerle birlikte Hamzabey köyünü ziyaret etti. Ziyarette partiye üye olanlara rozet takıldı.

İYİ Parti Bolu Teşkilatı, halkın beklenti ve önerilerini dinlemek adına köy ziyaretlerine hız verdi. İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, il ve merkez ilçe yöneticileri bu kapsamda Hamzabey köyünü ziyaret etti. Köy Muhtarı Mustafa Ünal’ın da eşlik ettiği ziyarette köy halkı yaşadıkları sıkıntıları partililere iletti. Kendilerine iletilen talepleri tek tek not alan partililer İYİ Parti iktidarında tüm sorunların çözüme kavuşturulacağı sözünü verdi.

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Burhan Aktaş, “Parti teşkilatımızla birlikte köy ziyaretlerimize Hamzebey köyü ile başladık. Mevcut iktidarın ülkeye yaşattığı ekonomik krizden vatandaşımız adeta belini düzeltemez hale geldi. Köy halkımız mazotun, gübrenin, bitkisel ve hayvansal ilacın pahalılığından çiftçilik ve hayvancılık yapmanın artık imkânsız hale geldiğini söylüyor. Bu nedenle köylerden göç edenlerin sayısının son yıllarda arttığını belirtiyor. Ormanlarda adeta ağaç katliamı yaşandığını ama kendilerinin yakacak odun bulmakta sıkıntı çektiklerini ifade ediyor. Özellikle bu köy ziyaretimizde halkın içme suyu sıkıntısı var. Yeterli su bulamadıklarını ve gelen suyun da bulanık aktığını söylüyorlar. Sorunları tek tek dinledik ve çözüm önerilerimizi sunduk. Hiç kimsenin endişesi olmasın. İYİ Parti iktidarında bu sıkıntıların hiçbiri yaşanmayacak. İktidara yürüyen partimize teveccüh gösterip üye olan vatandaşlarımıza rozet taktık. Bizi ağırlayan başta Köy Muhtarı Mustafa Ünal ve köy halkına teşekkür ediyorum.” dedi.

2 yorum yapılmış
  • iyign
    21 Ocak 2023 • 09:41
    Eniyi parti iyi parti
  • memett
    24 Ocak 2023 • 02:34
    zangoç grubu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.