VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'Lİ KURT'A SICAK İLGİ

27 Ocak 2023

.............................................

CHP Bolu milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Kıbrıscık’ta esnafları ziyaret edip ilçe halkıyla buluştu. Kıbrıscık’ta 2 bin 400 metrekare alanın kurumların dahi haberi olmadan maden arama iddiasıyla ihale edildiğine dikkat çeken Kurt, ihale edilen bölgeleri özel bir firma almış. Şimdi burada nasıl bir çalışma olacak. Buralar talan mı edilecek” dedi.

CHP Bolu milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, seçim gezilerini ilçelerde sürdürüyor. İlçeleri tek tek gezen CHP’li Kurt, Bolu’nun Kıbrıscık ilçesine giderek hem vatandaşlarla hem partililerle bir araya geldi. CHP’li Kurt,  ilçe merkezinde ziyaret ettiği esnafların sorunlarını dinledi. Kurt, ilçe merkezinde kurulan pazarı da ziyaret ederek ürünlerini satan esnaf ve köylülerle sohbet etti. Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Kurt, çevre köylerden ürünlerini satmak için ilçe pazarında tezgah açan vatandaşların da sorunlarını yerinde dinledi.

CHP’li Kurt, Millet ittifakı ortaklarından Gelecek Partisinin ilçe başkanlığı binasının açılış törenine katılarak Gelecek Partisi Kıbrıscık İlçe Başkanı Hasan Turhan’a çalışmalarında başarılar diledi. Partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden Kurt, Kıbrıscık CHP İlçe Başkanı Kurban Altay ve partililerle bir araya gelerek seçim çalışmalarında yaptığı çalışmaları anlattı.

2 BİN 400 METREKARE ALANI TALAN MI EDİLECEK

CHP’li Kurt, ilçe ziyareti kapsamında Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen’i makamında ziyaret etti. Başkan Tekemen, ilçenin sorunlarını anlattı. Kıbrıscık’ta Kızık köyünden Karagöl milli parkına kadar ulaşan  2 bin 400 metrekare arazinin ilçe kaymakamlığı, ilçe belediyesi ve ilçe orman işletme müdürlüğünün dahi haberi olmadan maden aranacağı gerekçesiyle ihale edildiğine dikkat çeken Kurt, “11 Ocak 2023 tarihinde Maden Petrol Arama İşleri Genel Müdürlüğü, Kızık köyünden Karagöl milli parkına kadar ulaşan noktadaki bir araziyi özel bir firmaya ihaleyle vermiş. Bu bölgede maden arama çalışmasının yapılacağı ifade ediliyor. Memleketimizin en güzel noktalarından birindeki bu ihale ile yayla ve meralarımız talan edilecek. Biz iktidara geldiğimizde doğayı tahrip eden bütün ihaleler iptal edilecek.” şeklinde konuştu.

Kurt ve beraberindeki partililer daha sonra Kıbrıscık Köroğlu Kültür Sanatevi’ni gezdiler.

2 yorum yapılmış
  • brahimbasar
    29 Ocak 2023 • 12:24
    2400 m2 çok komik rakam, anca bahçeli bir ev yapacak kadar
  • Eminemehmetbaysalbykbaysalbaysalbyk
    2 Şubat 2023 • 04:44
    Emine mehmet baysal büyük uygulama 3
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.