VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN BELEDİYE YARDIMLARINI AÇIKLADI

8 Şubat 2023

....................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bolu Belediyesi olarak başlattığımız yardım kampanyasında 51 tır yardım malzemesi, halk ekmek fırınında 75 bin ekmek, 17 iş makinesi ve 30 operatörü deprem bölgesine gönderdik. Yardımlarımıza devam edeceğiz, gözümüz kulağımız bölgede” dedi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili şiddetli şekilde etkileyen 7.6 ve 7.7. şiddetindeki deprem sonrasında bölgeye giden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kente dönüş yaptıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“75 BİN EKMEK GÖNDERDİK”

Makamında düzenlediği basın toplantısında Bolu Belediyesi’nin bölgeye yaptığı yardımları açıklayan Tanju Özcan, “Depremin hemen ardından başlattığımıza yardım kampanyasına vatandaşlarımız çok büyük ilgi gösterdiler. Bugüne kadar 51 tır yardım malzemesini büyük bir özveri gösterdiler. Ayrıca halk ekmek fırınında 75 bin ekmeği bölgeye gönderdik. Talep olursa göndermeye hazırız. Bunun yanında bölgeye 17 iş makinesi ile 30 operatör gönderdik. 195 personelimiz bölgede görev yapıyor” şeklinde konuştu.    

“BOLULU İŞ İNSANLARINA TEŞEKKÜR EDERİM”

“Yardımlarımızın bölgeye ulaşmasında gerek tırlarıyla gerekse akaryakıt desteği yapan çok sayıda iş insanımız oldu. Bu kenetlenme hepimiz için önemliydi. İş insanlarımız araçlarını vermek ve destek olmak için sıraya girdiler.”

2 yorum yapılmış
  • Adalet
    8 Şubat 2023 • 13:24
    Allah Devletimize ve milletimize zeval vermesin.Birlik ve beraberliğimizi payidar eylesin, bunu siyasi fırsata çevirenleri kahrı perişan eylesin
  • Nihat
    8 Şubat 2023 • 14:41
    Bolu halkına çok teşekkür ler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.