VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BURAK COP CHP'DEN ADAY ADAYI....

8 Mart 2023

.................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Genel seçimler öncesinde CHP Bolu teşkilatında aday adaylığı hareketliliği yaşanırken, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Bolu’dan milletvekili adayı olan Doç. Dr. Burak Cop, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde aday adayı olduğunu açıkladı. Cop, “Bolu’da Millet İttifakı olarak 2 milletvekili çıkaracağımızdan şüphemiz yok. Neden 3-0 olmasın” dedi.

Gazeteci Serhat Uçak’ın Youtube hesabında yayınlanan canlı yayına katılan Doç. Dr. Burak Cop, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde aday adayı olacağı ifade etti.

“NEDEN 3-0 OLMASIN”

Burak Cop, “2011’den bu yana Bolu’da AKP 2, CHP 1 milletvekili çıkartıyor. Millet İttifakı’nın oy oranı Cumhur İttifakı’nın oy oranını Bolu’da da geçerse Millet İttifakı 2 milletvekilliğini almış demektir. Asıl olan Bolu’da AKP’ye oy kaybettirmek. 14 Mayıs’a kadar nasıl bir ortam olacağını unutuyoruz. 2002 yılında Bolu’da AKP’den 3. sıra milletvekili olan kişi gece uyumaya gidiyor ve yatağından ‘milletvekili oldun’ diye kaldırıyorlar. Şunu söylemek istiyorum, kamuoyu anketleri yanıltıcı olabiliyor. 2002 yılında kimse sadece iki partinin meclise gireceğini düşünmemişti. Kamuoyu anketleri yanılmıştı. Bolu’da Millet İttifakı olarak neden 3 milletvekiliği çıkartmayalım” diye konuştu.

3 yorum yapılmış
  • HakHukuk
    8 Mart 2023 • 12:19
    Ufak atta civcivler yesin aç tavuk Kendini buğday ambarında sanirmis hangi veri ve tesbite göre tespit yaptınız bakalım zamana MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER
  • brahim
    8 Mart 2023 • 16:38
    Boluda tanınmayan, yaşamayan adam milletvekili olmak istiyor,bak sen
  • zor
    9 Mart 2023 • 03:23
    1 tane çıkması bile bu sefer zor, belediye fen işleri destek hizmetleri müdürlüğü neden çalışmıyor daha yollar bile düzgün değil arabayla gidiyon takır tukur haldur huldur heryeri kazmışlar sokak köpekleri neden heryerde başıboş mahallelerde insanlara çocuklara saldırıyor bu belediyenin görevi değilmi sadece soru cevabını siz verin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.