VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN ADAY ADAYI OLMANI ŞARTINI AÇIKLADI

10 Mart 2023

....................

AK Parti'den milletvekili adayı olmak isteyenlerin başvuru şartının AFAD'a yardım bağışı olduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kampanyaları için hazırlanan müziklerin de yasaklandığını vurguladı. Erdoğan ayrıca, “Cumhur İttifakı olarak hazırladığımız bütün müzikleri yasaklıyoruz. Müziksiz bir kampanya olacak” dedi.  

Erdoğan, “AK Parti'den milletvekili adayı olmak isteyenlerle ilgili aldığımız bir kararı paylaşmak istiyorum. Partimize adaylık başvurusu yapacak herkes önce ilgili birimimizce belirlenecek asgari yardım tutarlarını AFAD'a yardım olarak bağışlayacaklardır. Diğer partilere de örnek olmasını bekliyorum. Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak bizimle yarışacak ve TBMM'de temsil için mücadele edecek herkesten bu samimi çağrımıza destek bekliyoruz” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK MÜZİĞİ YASAKLIYORUZ”

“Cumhur İttifakı olarak hazırladığımız bütün müzikleri yasaklıyoruz. Müziksiz bir kampanya olacak. Ruberu (Yüzyüze) görüşmelerle ne yaptığımızı ve ne yapacağımızı vatandaşlarımıza anlatacağız.”

 

2 yorum yapılmış
  • Adalet
    10 Mart 2023 • 10:05
    Çok önemli bir karar. Seçimlerde müziğin ne anlami var broşür gibi şeylerde kalksın bunlar israf her parti uyması gerek aslında adam o da müziği ve broşüru dinlesede verecek dinlemesede müziğin faturası ve broşüru yükseğe takma faturası kime dönüyor
  • melungeon14
    10 Mart 2023 • 17:45
    aynen muziksiz olması lazım bir tarafımız yanarken..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.