VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVAŞ ABAK OYUNCULARI YİNE MAĞDUR ETMEDİ

10 Mart 2023

................................................................

Temlikler, hacizler ve birçok mali konuyla boğuşan Boluspor’da Başkan Savaş Abak bir kez daha elini taşın altına koydu.

Hesapları blokeli olan ve geçtiğimiz günlerde kulüp aracının da haczedilmesiyle büyük sıkıntıya düşen Boluspor’da mali anlamda işler yolunda gitmiyor. Köroğlu Gazetesi’nden Burhan Yeşiltaş ve Fahri Gündüz’ün özel haberine göre, Başkan Abak, geliri olmayan, gideri çok fazla olan Boluspor için bir kez daha elini taşın altına koyarak tüm oyuncuların ödemesini yaptı.

Sezon başından beri tüm gelirleri temlik altında olan temsilcimizde, Tuzlaspor karşılaşması öncesi 5 Milyon Türk Lirası ödeme yapıldı.

Boluspor’da mali kriz yaşansa da Başkan Savaş Abak oyuncularının bir dediğini iki etmiyor. Sezon başından beri maaş ve pirimler de aksaklık olmaması için çapa gösterilirken ödemelerinde zamanında yapılmasına özen gösteriliyor.

Bu hafta sonu Tuzlaspor deplasmanına gidecek olan Boluspor’da Başkan Savaş Abak, futbol şubesi ile görüşme yaparak futbolcuların maaş ödemesinin yapılmasını istedi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tüm gelirlerinin temlik altında olmasına rağmen kırmızı beyazlı oyuncular mağdur edilmiyor.

İlk devrede oynanan karşılaşmaların maç başlarının tamamını Perşembe günü ödeyen Başkan Abak, toplamda 5 milyon ödeme yaptı. Kırmızı beyazlı oyuncular ile toplantı yapan Başkan Abak; “Her koşulda ödeme yapmak istiyoruz. Sizleri mağdur etmeyeceğiz” dedi.

FUTBOLCULAR BAŞKANA JEST YAPTI

Boluspor formasının başarısı için mücadele eden futbolcular, başkanın özverili olarak kendilerine destek olduklarını görünce, takım halinde futbolcularda yüzde 25 olarak maç başlarında indirime gitti.

Başkan Savaş Abak ise ilk yarıda oynadıkları maç başlarını ödemesini de Perşembe günü antrenmandan sonra yapmış oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.