VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AYLAR ÖNCE SAHAYA İNDİ SIKMADIK EL BIRAKMADI

25 Mart 2023

..........................................

CHP Bolu Milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, Cumhur ittifakının terör örgütü Hizbullah ile anılan HÜDA-PAR ile kol kola girmesinin bu ülkenin geleceği için, kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanunun kaldırılmasını isteyen Yeniden Refah Partisiyle ittifak yapmasının ise kadınlar için büyük tehlike olduğunu vurguladı. Aylardır sahada seçim çalışmalarını sürdüren Kurt, 14 aylık seçim çalışmalarını da tek tek anlattı.

Bolu’da CHP’den milletvekili aday adayı olan Ahmet Kurt, aylar öncesinden sahaya inerek hem parti teşkilatlarını hem de ilçeleri tek tek gezerek sıkmadık el bırakmadı. Son 14 aydır sahada daha da aktif şekilde çalışan Kurt, partisinin tüm ilçe örgütlerinin kapısını iki kere çalarak istişarelerde bulundu. Aylardır yürüttüğü seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Kurt, “Değerli basın mensupları yaklaşık 14 ay önce çıkmış olduğum tek adam rejimine karşı ve parlamenter sisteme geçiş sürecine katkı sağlamak için çalışmalara başladım. Son ziyaretlerimin birini Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Atilla Yılmaz oldu. Bu yola çıkmadan önce CHP Bolu eski il başkanı Kazım Karsu ağabeyimizi bilgilendirdim. Daha sonrasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile bir görüşme gerçekleştirdim. O dönem CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı olan şu an partimizin il başkanı olan Ersan Türkoğlu’nu bilgilendirerek yollara düştük.” diye konuştu.

TÜM İLÇE TEŞKİLATLARI VE STK’LAR TEK TEK ZİYARET EDİLDİ

Kurt, ilçelere yaptığı ziyaretleri de hatırlatarak açıklamalarına şöyle devam etti:

“Önce Göynük İlçe Başkanı Necdet Yıldıran’ı ziyaret ettik.Taşkesti’de İlhan Tirkaki’yi, Mudurnu İlçe Başkanımız Sami Özdemir ile bir araya geldik. Ziyaretlerimiz kapsamında Seben İlçe Başkanımız Latif Uymaz ve ardından Kıbrıscık İlçe Başkanımız Kurban Altay ile bir araya geldik. Kıbrıscık Belediye Başkanımız Emin Tekemen’e de uğrayarak istişarelerde bulunduk. Mengen İlçe Başkanımız Şenel Ersoy ve belediye başkanımız Turhan Bulut ile de bir araya geldik. Yeniçağa İlçe Başkanımız Hakan Karaman ve Gerede İlçe Başkanımız Bekir Uzun ve Dörtdivan İlçe Başkanımız Aydoğan Aslantaş’a ziyarette bulunduk. Arkadaşlarımız ile beraber partimizin ilçe başkanları ve belediye başkanlarımızı iki sefer ziyaret ettik. İlçe teşkilatlarımıza yaptığımız ziyaretlerimiz bittikten sonra CHP İlçe Kadın Kolları Başkanımız Güldane Şahin, İl Gençlik Kolları Başkanımız Çağdaş Özan, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Melih Karagöz’ü ziyaret ederek parti bilgilendirme çalışmalarımızı tamamladım,. Daha sonra Millet İttifakının içerisinde yer alan İYİ Parti’nin o dönemki il başkanı Ahmet Örnekbaş, Saadet Partisi İl Başkanı İsa Sayın, Deva Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin’i ziyaret ettim. Siyasi partilere yaptığım ziyaretlerin ardından  Bolu’nun en büyük esnaf kuruluşu olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş, Bolu Şoförler Odası Başkanı Orhan Fırat, Köy Muhtarları Derneği Başkanı Fikret Özen, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Kemal Özdemir, Şehit  Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhittin Özer, Bolu Engelliler ve Kimsesizler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Ulaş, Kamu Emekçileri Sendikası Dönem Sözcüsü Serdar Koçyiğit, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker, Halkevleri Başkanı Ramazan Kamay’ı ziyaret ettik. Tüm gittiğimiz bu yerlerde nereden geldiğimizi, ne yaptığımızı anlatarak kendimizi tanıtmaya çalıştık. Bu zamana kadar neler yaptığımızı anlatarak kendimizi anlatmaya çalıştık. Ve bunu da başardığımıza inanıyorum. Tabi ki ben bunları yaptım diye milletvekili olacağım diye bir kaide yok. Ama olursam da hak ettiğimizi söyleyebilirim. Olmasam da ben üzerine düşen görevi yaptım diyerek ülkem ve partim için elimden geleni yapmaya devam ediyorum. Ankara’da her aday adayı gibi bende CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile görüşmemiz olacak. Ben buradan canı gönülden tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. “

DAHA YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE İÇİN KILIÇDAROĞLU’NU CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ

CHP’li Kurt, Cumhur ittifakının HÜDA-PAR ve Yeniden Refah Partisiyle yaptığı ittifaka da değinerek, “14 Mayıs seçimleri yüzyılın seçimleri olacak. Cumhur ittifakının adı Hizbullah ile anılan Hüda-Par ile birlikte olması ve Hüda-Par’ın AK Parti listelerinden seçime girmesi seçimi kaybedeceklerinin anladıklarını en net göstergesidir. Kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin kanunun kaldırılmasına yönelik Cumhur İttifakına talepte bulunan Yeniden Refah Partisi’nin önce reddedip sonra tekrar ittifaka katılması ne tür pazarlıkların döndüğünün anlaşılması açısından da çok önemli. Kadına yönelik şiddeti kapsayan kanunun kaldırılması isteyen bir partiyle, Hizbullah ile anılan bir partiyle kol kola girmek tam anlamıyla bu ülkenin geleceği için, kadınlarımız için büyük tehlikelidir. Bu nedenle daha yaşanabilir bir Türkiye için Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 14 Mayıs’ta cumhurbaşkanı yapacağız.” şeklinde konuştu.

3 yorum yapılmış
  • BaarlardiliyorumAllahmuvaffaketsininallah
    25 Mart 2023 • 15:28
    Adem gumus
  • Bolulu
    25 Mart 2023 • 16:51
    Hadi ordan el sıkmayla herşey hallolacak he Tayyip baba her gün sahada milletin adamı
  • Mudurnulu
    25 Mart 2023 • 17:07
    Sizin ittifaklarinizi bir degerlendirmek lazım birde.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.