VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARTALKAYA SEZONU KAPATTI

26 Mart 2023

...................

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, kar kalınlığının bir metre olmasına rağmen, rezervasyonlar istenilen seviyenin altına düştüğü için sezonu kapatma kararı aldı.

Kayak merkezinde bulunan Dorukkaya ve Kaya Palazzo Otellerinin Genel Müdürü Yusuf Avcı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ülke genelinde büyük bir üzüntüye neden olduğunu belirterek, "Yaşanan depremler bizleri derinden üzdü. Depremin etkilediği 11 ildeki insanların acılarını bizlerde yaşadık." diye konuştu.

Kartalkaya'nın Türkiye'nin en iyi kayak merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Avcı, "Bu sezonda tatilcilerin tercihi Kartalkaya oldu. Tatilciler istedikleri kar kalitesi ve kar kalınlığını Kartalkaya'da buldu." şeklinde konuştu.

SEZON BURUK GEÇTİ

Avcı, geçen yıllara oranla bu sezonun buruk geçtiğini ifade ederek, "Daha önceki yıllarda yaklaşık 300 bin kişi kayak merkezini ziyaret ediyordu. Bu sezonda ise 70 ile 80 bin arasında bir ziyaretçimiz oldu. Kartalkaya Kayak Merkezini tercih eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

1 yorum yapılmış
  • ist
    27 Mart 2023 • 09:28
    istanbulda kadıköy kayak merkezi var sadece
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.