VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAR YAĞIŞI GERİ GELİYOR...

27 Mart 2023

.....................

Türkiye’nin en çok kar yağan bölgelerinden Bolu’ya kış aylarından beklenen kar yağışı yağmadı ancak kar yağışının hafta içi etkili olacağı ifade edildi. Kar yağışının ülke genelinde 24 ilde etkisini göstereceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, 28 Mart Salı gününün yağmurlu geçeceği ve ısının gündüz 12 gece 1 derece civarında olacağı öngörülüyor. 29 Mart Çarşamba günü ise, kar yağışı beklenirken, ilde hava gündüz 1 gece ise sıfırın altında 6 derece olacak.

 Perşembe günü yine ülke ilimizde kar yağışı olacağı tahmin edildi. Gündüz 2, gece ise sıfırın altında 6 derece olan hava yerini, Cuma günü yağmurla karışık kar yağışına bırakacak. Cuma günü gündüz 8 gece ise 2 derece olacak. .

 24 İLDE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Bolu dahil 24 ilde daha kar yağışı bekleniyor. Eskişehir, Afyonkarahisar, Konya, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Tokat, Çorum, Ankara, Çankırı, Kütahya ve Kastamonu’da bu hafta kar yine yağışı beklenirken, Karabük, Amasya, Tokat, Sivas, Kayseri, Uşak, Bilecik ve Karaman’da karla karışık yağmur yağması öngörüldü.

Yağışlı havanın 29 Mart Çarşamba, 30 Mart Perşembe ve 31 Mart Cuma günleri yurt genelinde etkisini göstermesi bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.