VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAÇ SONUNDA ORTALIK KARIŞTI

28 Mart 2023

......................

Spor Toto 1.Lig’in 29.haftasında Samsunspor, Boluspor’u deplasmanda 5-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından Samsunspor’lu yöneticiler, oyuncular, boş olan deplasman tribününe giderek deplasman yasağına gönderme yapmak isteyince ipler gerildi. 

  Spor Toto 1.Lig’in 29.haftasında Boluspor evinde ağırladığı Samsunspor’a 5-1’lik skorla mağlup oldu. Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşma sonrasında Samsunspor yöneticileri ve takımı, deplasman yasağına gönderme yapmak için Atatürk Stadında bulunan deplasman tribününde fotoğraf çektirdi.

BAŞKAN ÇOK KIZDI

Daha sonra Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yöneticiler sahaya inerek duruma tepki gösterdi. Tepkinin ardından Bolusporlu yöneticiler ve Samsunsporlu yöneticiler arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede polis ekipleri tarafından yatıştırıldı. Ardından saha dışına da sıçrayan olaylar neticesinde Bolusporlu birkaç taraftar polis ekiplerinin sert müdahalesiyle ekip aracına bindirilerek, idari işlem yapıldığı öğrenildi.

  • MAÇ SONUNDA ORTALIK KARIŞTI
  • MAÇ SONUNDA ORTALIK KARIŞTI
  • MAÇ SONUNDA ORTALIK KARIŞTI
2 yorum yapılmış
  • CEMLDemirta
    28 Mart 2023 • 22:41
    Biz Boluyu dost biliriz.Boluyu da severiz. Maçtan sonra futbolcularımızın sevinmesi doğal hakkıdır.Başkan Savaş beyin, başkanımıza yaptığı tavrı kendisine yakıştıramadım.Hoş olmadı. Gökhan Alsanın,daha önce çok iyi paralar kazandığı camiaya karşı bu tavrı çok yalnış.
  • Bolulu
    29 Mart 2023 • 13:09
    Tribünde sevinme nedir her hafta 1 penaltıyla sampıyon olacağıma kume duserım serefımle sevmen bizi biz bize yeterız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.