"SİZE SÖZ BAHARLAR GELECEK"

......................

Paylaş
A-A+ Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili aday adayı Asuman Şentürk Tekin, aday adaylığı için düzenlediği basın toplantısında, “Sizlerin gözü kulağı sesi olacağım. Size söz yine baharlar gelecek” dedi.

Basın toplantısına CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu Belediyesi Eski Başkanı Necdet Gören, CHP il ve ilçe örgütü ve çok sayıda partili katıldı. Tekin konuşmasında iktidarı ve milletvekillerini eleştirdi.

İKTİDAR VEKİLLEİNE ELEŞTİRİ

“Son 20 yıla bir bakın. Tekke Barajı 5 yıl oldu hala bitmedi. Çele Barajı yatırım programına dahi alınmadı. Seben Taşlıyayla göletini 2 yıl önce boşalttılar, tünelleri açıp şimdi yeniden su tutmasını bekliyorlar. Ne zaman biter Allah kerim. Harcanan zaman ve para da cabası. Yine Güney Çevre Yoluyla şehri Çin şeddi gibi ikiye bölmeye kalktılar. Halkımız toprağına sahip çıktı da geri adım attılar. Bolu- Mudurnu- Göynük ve Seben Kıbrısçık yollarının da bitmeyişi de cabası. Bu yaşananlar kader değil”

“BİZ BU TOPRAKLARIN KENDİSİYİZ”

“Bolu insanına sırtını dayadın mı Evvel Allah mahcup etmez seni, kadir- kıymet bilir. Bende bu dünya tatlısı insanlara sırtımı dayayarak, onlara güvenerek bu yola çıktım. Bu makûs kaderimizi birlikte, el ele vererek değiştirmek için yola çıktım. Biz bu coğrafyanın gerçek sahipleriyiz. Biz Gölcük sırtlarında Göknar’lara baka baka büyüdük. Aladağ deresinde ıslana ıslana büyüdük. Biz Yeşil Ördek oynaya oynaya büyüdük. Karaçayır panayırında birlikte eğlendik.”

Haber Fotoğrafları

4 yorum yapılmış

  • Krolu (3 yıl önce)
    Yürüyün bu cenk amansiz olacak. #Sanasöz
    0
    0
    Yanıtla
  • R (3 yıl önce)
    Terör grubu ile
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (3 yıl önce)
    İlk sıra milletvekili adayı Türker Ateş'tir. Oturduğu o değerli koltuğu, 2. ya da 3. sıra m.vekili adaylığı için bırakmadı. Seçilecektir diye de düşünüyorum. Asuman Hanım yerel yönetimin ötesine geçebilecek bir potansiyelde değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayandan (3 yıl önce)
    Türker Ateş tepeden inme gelmezse olursunuz yoksa bunca yıllık emeklerinize yazık.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.