VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKER ATEŞ DURMAK BİLMİYOR

15 Nisan 2023

...................

CHP Bolu 1’nci sıra adayı Türker Ateş gece gündüz durmadan çalışıyor. Ateş, “Mudurnu ilçemiz tarih kokuyor. Mudurnu’muzun turizm açısından dünya çapında tanıtımı için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş Mudurnu ve Yeniçağa ilçelerinde vatandaşlar ile bir araya gelirken “Mudurnu ilçemiz tarih kokuyor. Mudurnu’muzun Turizm açısından dünya çapında tanıtımı için elimizden geleni yapacağız. Yeniçağa ilçemizde gölüyle, iklimi ile bir kuş cenneti. İki ilçemiz içinde turizm destek planlarımız hazır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Türker Ateş Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ersan Türkoğlu ve partililer ile birlikte Mudurnu’da ziyaretlerine başladı. Ateş’in ilk durağı Bolumuzun tarihi ilçelerinden Mudurnu oldu.

HALK BAĞRINA BASIYOR

Türker Ateş Mudurnu ve Yeniçağa ilçe ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Ateş esnafı kapı kapı gezerek dertlerini dinlerken vatandaşlara çalışmaları hakkında da bilgiler veriyor. Ateş’in samimi projeleri ve gelecek ile ilgili planları oldukça ilgi görüyor.

“MUDURNUMUZU TURİZM ÇALIŞMALARI İLE DÜNYAYA TANITACAĞIZ”

Türker Ateş, “Mudurnu tarih kokan bir ilçe. Bu tarihi dünyaya tanıtmalıyız. Tanıtacağız da. Turizm destek planlarımız hazır. Bu tarihi ilçemiz ile ilgili hayallerimiz var. Mudurnulu hemşerilerimiz bu projelerden oldukça memnun. Fakat ekonomik sıkıntılar her kesimin şüphesiz belini bükmüş durumda. 14 Mayıs’ta Mudurnu’muza da baharlar gelecek” dedi.

İKİNCİ DURAK KUŞ CENNETİ YENİÇAĞA

Türker Ateş’in ikinci durağı Yeniçağa ilçesi oldu. Yeniçağa’da vatandaşların ilgisi ve samimi karşılamasından oldukça memnun olan Ateş burada da vatandaşlara projelerini aktardı. Ateş “Yeniçağa Bolumuzun bir kuş cenneti. Ankara İstanbul gibi iki metropolün ortasında olan gölümüzün güzelliği Bolu’dan geçen herkesin tarafından görünebiliyor. Bu güzel doğada kuş cenneti Yeniçağa ile ilgili turizm planlarımız ve projelerimiz var. Halkımız bizlere destek verirse bizler hizmet etmek için hazırız” dedi.

  • TÜRKER ATEŞ DURMAK BİLMİYOR
  • TÜRKER ATEŞ DURMAK BİLMİYOR
  • TÜRKER ATEŞ DURMAK BİLMİYOR
  • TÜRKER ATEŞ DURMAK BİLMİYOR
2 yorum yapılmış
  • Boluluvatanda
    16 Nisan 2023 • 04:02
    Bolu Tic. ve San. Od. eski başkanı Sn. Emin Semercioğlu zamanında, Bolumuzun sosyal, ekonomik ve turizm yönünden gelişmesi için, bilimsel alanda, konferans, panel vs. etkinlikler düzenlenmiş ve bunlar uygulanmıştır. Ayrıca, Tic San. Od. yeni binası yapılmış, Bolu,TOBB Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi binasının yapımı sağlanmıştır. Sn. Vekil adayının Boluya özgü birkaç ürünün patentinin alınmasından başka, Bolumuza neler kazandırdığını merak ediyoruz.
  • Emekli
    18 Nisan 2023 • 17:28
    Bolumuzun adını bir çok yerde bir çok alanda ismini duyurmuştur sonradan geleceklere yol açmakta büyük bir icraattır.Kendisi efendi dürüst çözüm odaklı bir kişidir inşallah allah nasip ederse vekilliğide dolu dolu geçecektir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.