VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 HAFTADIR HEZİMET... HOCANIN MAÇ SONU AÇIKLAMASI

17 Nisan 2023

........................................................

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında oynanan  Boluspor-Çaykur Rizespor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında müsabakayı değerlendirdi. Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, “20 tane şut atmışız. Sadece kaleyi bulamadık” dedi.

Lig'in 32. haftasında Boluspor, konuk ettiği Çaykur Rizespor’a ilk ve ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

  “20 TANE ŞUT ATMIŞIZ. SADECE KALEYİ BULAMADIK.”

Rakip kaleye 20 şut attıklarını ancak kaleyi bulamadıklarını söyleyen Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, “Bugün tabii bizim için çok önemli bir maçtı. İki maç, mağlubiyetten sonra maçın zorlukları da çok fazlaydı. Ama ona rağmen bugün istediğimiz oyunu aslında oynadık. Oyuncularım bugün maçı kazanmak için gereken her şeyi yaptı. Skoru da dengeleyemedik. 20 tane şut atmışız. Sadece kaleyi bulamadık. Maçın başında ve ikinci yediğimiz gol son haftanın tekrarı oldu bizim için. Kendi ayağımızdaki bir top yine rakibe vererek basit bir top kaybıyla yediğimiz bir ikinci gol. İkinci yarı formasyon değişikliğine gittik. Rakip on kişi kaldı. 4-1-2 yaptık sonra 3-4-1-2 yaptık. Pozisyonlar bulmamıza rağmen bugün özellikle finalde çok beceriksiz kaldık. Ve yine istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. 3 haftada önemli avantajı kaybettik. Bu konuda üzgünüz” dedi.

  “BUNUNLA İLGİLİ BİZ YÖNETİMLE GÖRÜŞECEĞİZ”

Maç sonunda ‘istifa’ seslerini yükselten taraftarları da değerlendiren Muzaffer Bilazer, “Şimdi taraftar bu kulübün sembolü, simgesi. Onlara saygı duyuyoruz. Ama bu kulüp bir adım attı bu sene. Bu yönetim bundan sonra da atacağı doğru adımlarla bu kulüp ben daha önce de söyledim. Burada doğru işler yapılıyor ve yakın zamanda içerisinde kulüp tekrar tarihinde olduğu gibi arzuladığı yere gelecektir. Bununla ilgili biz tabii yönetimle görüşeceğiz. Bu kulüp için neyse sağlıklısı, doğrusu neyse ona göre biz hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

10 kişi kalarak ikinci yarıyı gol yemeden kapattıklarını vurgulayan Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Zor bir deplasmandı. Gol yemeden 10 kişi kalmamıza rağmen ikinci yarı gol demeden 2-0’la tamamladık. Çünkü Boluspor bu maçta kazanıp play-off’u zorlamak istiyordu. Bunun da bilincindeydik. Dolayısıyla yani oyundan ziyade skoru almak çok önemliydi. Skoru aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Takım halinde oynamaya çalışıyoruz. Takım halinde hareket etmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki maça hazırlanmak zorundayız. Vallahi söylenecek bir şey yok yani” ifadelerini kullandı.

Zirve yarışının zorlu geçtiğine değinen Korkmaz, “İlk defa bir 1.lig takımıyla çalışıyorum ama hep takip ediyordum. İlk defa böyle bir zirve yarışı var. Yani altı yedi takım var. Hiçbir zaman olmadı bu. Samsunspor zaten garantiledi çıkmayı. Ama o 5-6 takım çok zorluyor. Dolayısıyla yani zor zor geçiyor. Çok zor geçiyor. Çok iyi mücadele ediyoruz. O mücadelenin sonucu. Sonuçları alıyoruz. Bundan sonraki maç bizim için daha da önemli” diye konuştu.  

 

6 yorum yapılmış
  • Selahattin
    18 Nisan 2023 • 10:27
    Nasıl 20 sut falan filan kaptan takım kurşun hoca karışmasın her hafta galip geliriz
  • MuzafferBilazer
    18 Nisan 2023 • 02:16
    Sana hoca diyemem çünkü ben kaç hafta önce söylediğim söz geçerli yine söylüyorum senden amatör takıma dahi hoca olmaz kimden torbillisin bilmem ama seni boluspora kim yaptı ise Bolu ya büyük kötülük yaptı acil git başarısızlığının sana da zarar verir çünkü amatör takımlar dahi seni almaz 20 şut çekmişmişde falan filan çoğu taça gitti Allah aşkına nasıl çalıştırmış takımı futbolcular kaleye şut çekmesinide unuttu Büyük Erzurumsporu bitirdin s
  • sebenli
    18 Nisan 2023 • 05:01
    Hoca kaleyi bulan şut lazım buiş senle olmuyor.kimseyi üzme eşyalarını topla artık
  • Aziz
    18 Nisan 2023 • 08:06
    Demekki kaleyi yanlış yere bırakmışlar ayıp etmişler
  • AliVeli
    18 Nisan 2023 • 15:13
    Yanlış Taktik vermiştim demiyorsunda kaleyi bulamadık diyorsun.Sen maç içinde kulübede değildinde evinde kahvemi içiyordun hoca.Yoksa yedek kulübesinde yoksa telefonunda internette oyunmu oynuyordın.Kalenin nerede olduğunu söylemedin mi pyuncularına hocaaaa.Yoksa sen top toplayıcımı olarak kale arkasından maçımı takip ediyordun.İyi takip etmişssin maçı anlaşıldı.Onun içinmi maçın yorumunu böyle yaptın kardeşşşş.Sen antrenörmüsün yoksa top toplayıcımısı
  • MSAFR
    18 Nisan 2023 • 16:17
    Kaleyi saklamışlar. O yüzden oyuncular kaleyi göremedikleri için topları rastgele sağa sola savurmuşlar. Seni hoca diye getirenlere yazıklar olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.