VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA PATATES ÜRETİCİSİNE MÜJDE...

17 Nisan 2023

.....................

Bolu’nun önde gelen firmalarından ve patates ihracatıyla adından söz ettiren Golden Tarımsal Üretim A.Ş., patates üreticilerini sanayi üretiminde kullanılacak üretime yönlendirerek daha fazla kazanmalarını sağlıyor. Firmanın yetkilisi Erkan Bektaş, “Bolu'da marka değeri olan patatesi tekrar eski günlerine döndürmek için çiftçilerimizi sanayilik patates üretimine yönlendiriyoruz. Bu şekilde hem çiftçimizin kazanmasını sağlamış olup hem de sanayilik üretimimizi artırıp katma değer yaratmış olacağız” dedi.

Golden Tarımsal Üretim A.Ş., Bolu'da sözleşmeli ve alım garantili ekimleri için Bolu’daki çiftçilerle resmen anlaşarak çalışmalara başladı.

Golden Tarımsal Üretim A.Ş'nin yetkili ismi Erkan Bektaş, "Artık Bolu’daki fabrikamızda sözleşmeli ekim başlamış durumda. Bolu'da Marka değeri olan patatesi tekrar eski günlerine döndürmek için çiftçilerimizi sanayilik patates üretimine yönlendiriyoruz. Bu şekilde hem çiftçimizin kazanmasını sağlamış olup hem de sanayilik üretimimizi artırıp katma değer yaratmış olacağız. Sözleşmeli ekim ile ilgili üreticilerimize tohum gübre ve avans vermekteyiz. Bununla ilgili müracaatı fabrikamızda ki sorumlumuz Mustafa beye 03742534543 numaradan ulaşıp yapabilirler" dedi.

Golden Tarımsal Üretim A.Ş'nin Bolu’daki Patates fabrikası hali hazırda Şok Market'lerin Türkiye geneli tedarikçisi olup, tüm Türkiye ve yurtdışında birçok kurumsal markanın da tedarikçiliğini yapıyor.

Geçen yıl ise yaş meyve ve sebze ihracatçılar birliğinde Türkiye ihracat üçüncüsü oldu.

2 yorum yapılmış
  • Gerekbu
    17 Nisan 2023 • 21:18
    Nigdedeki ve diğer illerdeki ureticilerden yūz bulamayanlar en sonunda Bolu ciftcisini mağdur edecek son hamlelerini yapıyor.Bir yere not edin
  • PRENL
    18 Nisan 2023 • 03:40
    Unutulmakta olan bolu nun bir değeri patates üretim entegre ve pazarlama değerlerini üst seviyelere çıkarmayı hedef alan firma yetkililerini kutluyorum başarılar dilerim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.