VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BELEDİYE BAŞKANI NE YAPTIĞINI, NE ETTİĞİNİ, NE DEDİĞİNİ BİLMİYOR"

24 Nisan 2023

.......................

Özel Haber: Bülent VELİOĞLU

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Bolu Belediye  Başkanı ne yaptığını, ne ettiğini, ne söylediğini bilmiyor. Gerçekten bilmiyor. Heykel dikmek ya da heykel yapmak onların en güzel yaptıkları iş. Bunu biliyoruz, yapsınlar. Cumhurbaşkanımızın bir anıtının ya da heykelinin olması bizim tezahürümüzde olan bir şey değil, bu doğru bir şey de değil” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, “Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha seçimi kazanırsa Bolu’nun devasa bir yerine heykelini dikeceğim” sözlerine AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’den tepki geldi.

“NE DEDİĞİNİ GERÇEKTEN BİLMİYOR”

Tanju Özcan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a özendiğini ifade eden Suat Güner, “Sayın Belediye Başkanı'nın yıllardır Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ne kadar özendiğini ne kadar imrendiğini, ne kadar doğru işler yaptığına görüyor biliyoruz. Bu noktada son bir beyanı olmuş. Cumhurbaşkanımızın seçimi tekrar kazanması durumunda Bolu’ya heykelinin dikeceğini söylemiş. Belediye Başkanı ne yaptığını, ne ettiğini, ne söylediğini bilmiyor. Gerçekten bilmiyor” diye konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANI GÜNDEM OLUŞTURMA DERDİNDE”

“Heykel dikmek onların ya da heykel yapmak onların en güzel yaptıkları iş. Bunu biliyoruz. Yapsınlar. Cumhurbaşkanımızın bir anıtının ya da heykelinin olması bizim tezahürümüzde olan bir şey değil. Bu doğru bir şey de değil. Ben biliyorum ki Sayın Belediye Başkanı bununla ilgili bir gündem oluşturma derdinde. Bu gündemi oluşturduğunda yani hani derler ya atalarımız, ‘büyük lokma ye ama büyük söz söyleme’ derler. Gün gelir bunu da görürüz.”

3 yorum yapılmış
  • kalknmapartisiadaletyok
    25 Nisan 2023 • 02:16
    Anka Kuşu Heykeli, Köroğlu Heykeli, Havuç mantar heykelleri vs.vs. (Kendi dönemlerinde şimdikinden kat kat fazla heykel yapıldı) Hangi kafayı yaşıyorsunuz siz. Siyasetin sadece Tanju Özcan'a sataşmak olduğunu sanan bir parti yönetimi
  • Kemal
    25 Nisan 2023 • 03:27
    Bu belediye başkanıyla sıkıntını anlayabilmiş değilim Başkan. Bence senin gündemin seçimlere yönelik çalışma olmalı. İl Başkanının görevi budur. Teşkilatlarınla saha çalışmalarına ağırlık ver. Belediye seçimlerine 1 yıl var. O zaman halk karar verir.
  • gneigrdm
    25 Nisan 2023 • 04:00
    Takmışsınız bir heykele almış başını gidiyor. Yahu siz yıllarca insanların ocağına incir ağacı diktiniz. Kalın sağlıcakla.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.