VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SON DAKİKALARDA 2 PUAN KAÇTI

24 Nisan 2023

....................................................................................

Spor Toto 1.Ligin 34.haftasında Dyorex Boluspor deplasmanda Sakaryaspor’un konuğu oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatan kırmızı beyazlılar son dakikalarda gelen golle bir puana razı oldu.

Spor Toto 1.Ligin 34.haftasında Dyorex Boluspor, play-off mücadelesi veren Sakaryaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 
İlk yarıda etkili bir oyun sergileyen Boluspor aradığı golü ilk yarının son bölümlerinde penaltıdan buldu. Karşılaşmanın 36’ıncı dakikasında Berk Kayabma’nın pasında topu orta kulvarda kontrol edik Ümit’ten sıyrıldıktan sonra Çağlayan’ın müdahalesi ile yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Mert Güzenge tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.  İtirazların ardından karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında kullanılan penaltı atışında topun başına geçen Dejvi Bregu kaleci ve topu ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve kırmızı beyazlılar devreyi tek golle önde kapattı.

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile etkili bir başlangıç yapan Sakaryaspor karşısında kontra ataklarla gol arayan Dyorex Boluspor girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın son bölümlerinde baskısını iyice arttıran Sakaryaspor aradığı golü 87’inci dakikada buldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Sakaryaspor’un golcü oyuncularından Mehmet Akyüz, skora denge getirdi. Karşılaşmanın 87’inci dakikasında Savunmada Oulare’nin hata yapıp uzaklaştıramadığı topta Oğuzhan, Nalepa’yı gördü. Nalepa orta kulvardan topu kontrol edip yayın gerisindeki Mehmet Akyüz’e pasını verdi. Mehmet Akyüz yayın sol çapraz gerisinden sağ ayağıyla köşeye gönderdiği sert şutta kaleci Çağlar’ın müdahalesi yetmedi ve skora denge geldi. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve iki takımda bir puana razı oldu. Kırmızı beyazlılar ligin 35.haftasında sahasında Altay’ı konuk edecek. Sakaryaspor ise deplasmanda Erzurumspor’un konuğu olacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.