VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BURAK COP SAHADAN ÇOK UMUTLU... "SAHA BİZE CESARET VERİYOR"

25 Nisan 2023

........................

Haber: Bülent VELİOĞLU

CHP Bolu 2’nci sıra Milletvekili adayı Burak Cop, “Saha bize cesaret veriyor, umut veriyor. Şunu söyleyeyim, bugüne kadar partimize çok yüksek oy oranı çıkmayan yerlerde dahi vatandaşın bakışında bir farklılık var. Vatandaşın elini tuttuğunda, gözüne baktığınızda onu seziyorsunuz. Memleketteki değişim havası vatandaşa sirayet etmiş” dedi.

2015 yılında yapılan 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Bolu’da aday gösterilen Burak Cop, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde de Bolu’da listenin 2’inci sırasında yer buldu.

BURAK COP KİMDİR?

(Mehmet Burak Cop, 1980 yılında doğdu. Orta öğrenimini Galatasaray Lisesinde, lisansını Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde, yüksek lisansını da Kent Üniversitesi (İngiltere) ve doktorasını Nottingham Üniversitesinde (İngiltere) tamamladı. Siyaset bilimcidir)

“GEREDE’DE DOSTANE TAVIRLA KARŞILANDIK”

Gece gündüz demeden çalışan Burak Cop, “Geçtiğimiz hafta DEVA Partili arkadaşlarla Gerede’ye gittim. Gerede'nin kendine has bir çizgisi var. Bu toplumsal yapıyı kabul etmek lazım. Ama bize oy vermeyeceğini söyleyen insanlarda bile dostane bir tavır vardı. Yani bu insanlar iktidar değiştikten sonra bizi gözlemleyecekler. Bize bakacaklar. Bize biraz zaman verecekler. Gerçekten vaatlerimizi hayata geçirip geçirmediğimize bakacaklar ve ona göre bize yaklaşmaya başlayacaklar” dedi.

“SAHA BİZE CESARET VERİYOR”

Sahada yapılan çalışmaların umut verdiğini ifade eden Burak Cop, “Saha bize cesaret veriyor, umut veriyor. Şunu söyleyeyim Bugüne kadar partimize çok yüksek oy oranı çıkmayan yerlerde dahi vatandaşın bakışında bir farklılık var. Bunu seziyorsunuz. Yani elini tuttuğunda, gözüne baktığınızda onu seziyorsunuz. Memleketteki değişim havası, vatandaşa da sirayet etmiş” diye konuştu. 

1 yorum yapılmış
  • DEYALLA
    25 Nisan 2023 • 19:08
    Birinci sıra aday olmalıydı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.