2 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

...................

2 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’nun Dağkent Mahallesi TOKİ Konutları'nda yaşayan ve 2 gündür haber alınamayan 68 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Dağkent Mahallesi TOKİ Konutları'nda yaşayan Müzeyyen Turan Sülü'den 2 gündür haber alamayan komşuları, polise haber verdi. Bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

BALKONDAN GİRDİLER

Evin kapısını açamayan polis ekipleri, Sülü'nün dairesine merdivenli itfaiye aracıyla balkondan girdi. Ekipler, evde Sülü'nün cansız bedeniyle karşılaştı. Sülü'nün cenazesi, cumhuriyet savcısının ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığına gönderildi. Eşini Kovid-19 salgınından kaybettiği belirtilen kadının, yalnız yaşadığı öğrenildi.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.