VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

COP'TAN MENGEN'DE DOĞALGAZ ELEŞTİRİSİ....

30 Nisan 2023

.....................

Bolu’nun Mengen ilçesinde seçim çalışmalarına katılan CHP 2’nci sıra Milletvekili adayı Burak Cop, “Mengen Aralık 2022’de doğal gaza kavuşacak yer midir? Allah aşkına. Bu şehir, bu kasaba çok daha güzel hizmetleri hak etmiyor mu?” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi 2’nci sıra Milletvekili adayı Burak Cop, seçim çalışmalarına Mengen’de devam etti. İlçe halkı tarafından büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanan Cop, Türkiye’de değişim rüzgarı estiğini ifade ederek, “Taze kan geliyor taze kan, memlekete bahar havası geliyor, memlekete temiz hava geliyor, müjdeler olsun Mengen, müjdeler olsun Gökçesu sizlere. 13. Cumhurbaşkanımız Bay Kemal’den selam getirdim” dedi.

DOĞALGAZ ELEŞTİRİSİ

“Mengen Aralık 2022’de doğal gaza kavuşacak yer midir? Allah aşkına. Bu şehir, bu kasaba çok daha güzel hizmetleri hak etmiyor mu? Hak ediyor ama işin ehli kadrolar lazım. Bakın Mengen Belediyesi bizde. Bolu’nun Mengenli bir belediye başkanı var. Bütün hemşehrilerimize sesleniyorum. Bize 3 milletvekili verin, iktidar zaten bize geçiyor. Türkiye’de değişim rüzgarı esiyor. Bakın o zaman görün hizmeti görün siz hele, uyumu görün.”

  • COP'TAN MENGEN'DE DOĞALGAZ ELEŞTİRİSİ....
4 yorum yapılmış
  • AhmetBolu
    30 Nisan 2023 • 16:45
    Mengen için doğalgaz konusunu 2019 da Cihan Başaran gündeme getirdi. Ak Parti kendisine seçim malzemesi yaptı 2022 ye kaldı. Olsun da yeterki olsun. Cihan Başaran a da Ak Partiye de teşekkür etmek gerek.
  • Yldz
    30 Nisan 2023 • 22:53
    Mengen için ne projeleri var acaba. Doğalgaz gelmemiş miş tek buldukları bu mudur.
  • Necdet
    1 Mayıs 2023 • 04:05
    Adam haklı Yeniçağa doğalgaz gelmiş, Mengene geç gelmiş... Dörtdivan a geç gelmiş. Hak değil.
  • bolubeyi
    1 Mayıs 2023 • 09:22
    allattin yılmaz ahciliç festivalini boluda yapacagiz demesiyle mengeni kaybetti şimdiki belediye baskanida caliskan tebrik ederim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.