VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇAĞSU’DAN DEV TRANSFER

1 Mayıs 2023

..........................................................

Son zamanlarda Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında doktor ekibine katılan isimlerle dikkat çeken Çağsu Hastanesi, uzun yıllardır İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde görev yapan sevilen doktor Bülent Ataseveri kadrosuna kattı.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak uzun yıllar Bolu’da görev yapan ve emekliliği sonrası Bülent Atasever, Özel Çağsu Hastanesi’nde çalışma hayatına devam etme kararı aldı.  

Bolulu vatandaşlara hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Uzm. Dr. Bülent Atasever, “Bolulu hemşerilerime hizmet etmekten hep mutluluk duydum. Emekli olmam sebebiyle meslek hayatıma Özel Çağsu Hastanesi’nde devam etmeye karar verdim. Bundan sonraki süreçte hastalarımla Çağsu Hastanesi’nde olacağım” dedi.

“20 senedir tüm gücümüzle çalışıyoruz”

Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, “Vatandaşlarımıza Batı Karadeniz Bölgesinde kaliteli sağlık hizmeti vermek için 20 senedir tüm gücümüzle çalışıyoruz. Kadın Doğum kadromuz çok güçlüydü. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Bülent Atasever’in de aramıza katılmasından dolayı son derece mutluyuz. İlimize hastanemize bizlerden hizmet alan tüm hastalarımıza hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • armadk
    2 Mayıs 2023 • 11:26
    İyiler özele acemiler devlete ölüme daha yaklaşıyoruz. Parası olan yaşayacak parası olmayan hastahane hastahane dolaşacak
  • Halilo
    3 Mayıs 2023 • 04:50
    Sağlık ta paralı oldu. Parası olmayan ölsün deniliyor. Sosyal devlet tamamen bitirildi. Herkes hak ettigi gibi yönetilirmiş.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.