VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"CHP'NİN HDP'YLE BİR İŞBİRLİĞİ YOK"

4 Mayıs 2023

......................

CHP Bolu 2’nsi sıra adayı Burak Cop, “CHP’nin HDP ile işbirliği var mı?” sorusuna, “CHP HDP ile işbirliği yapmıyor. Bizim HDP ile işbirliğimiz yok. Bu konuda söylenenler yalandır. Biz bir kere birbirimizin rakibiyiz. Yani milletvekilliği seçiminde ya bize oy vereceksiniz, ya onlara. İkimize birden oy verme şansınız zaten yok. Bize verdiğiniz oy oraya yazılmayacak” dedi. Cop, “AK Parti Hüdaparlı isimlere kendi listelerinde yer veriyor. AK Parti’ye şunu soruyorum. Mecbur musunuz bu binde 2’lik, binde 3’lük partiyi meclise getirmeye, bu marjinal fikirleri meclise taşımaya?” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Bolu 2’nci sıra Milletvekili adayı Burak Cop, “Bu sorulara net bir yanıt veriyorum. Cumhuriyet Halk Partisi HDP ile işbirliği yapmıyor. Bizim HDP ile işbirliğimiz yok. Bu konuda söylenenler yalandır. Şimdi biraz bu işin ayrıntısına girelim. Biz Millet İttifakı’nın bir bileşeniyiz. Millet İttifakı’nda toplam 6 parti bulunuyor. HDP’nin kendi ittifakı var. Adına Emek ve Özgürlük İttifakı dediler. Kimi sol partilerle bir araya geldi HDP, şimdiki yeni adıyla Yeşil Sol Parti. Biz bir kere birbirimizin rakibiyiz. Yani milletvekilliği seçiminde ya bize oy vereceksiniz, ya onlara. İkimize birden oy verme şansınız zaten yok. Bize verdiğiniz oy oraya yazılmayacak” diye konuştu.

 AK PARTİ’YE HÜDAPAR ELEŞİTİRİSİ

“AK Parti Hüdaparlı isimlere kendi listelerinde yer veriyor. Hüdapar’ı bilen bilir, terör örgütü Hizbullah’ın legal oluşumu. Yani silahlı eylemleri bıraktıktan sonra kurduğu yasal parti. Hemen şunu belirteyim, ben onların da siyaset yapma hakkına saygı duyuyorum. Şiddete başvurmadıkça, insanları vahşice öldürmedikçe, işkence etmedikten sonra, güvenlik güçlerini şehit etmedikten sonra, her ne kadar marjinal de olsa fikirleri, silaha sarılmadan bunu ifade etmek onların da demokratik hakkı. Buna bir itirazım yok. Benim Hüda Par kapatılsın gibi bir talebim de yok bir vatandaş olarak. Ama dönüp Ak Parti’ye şunu soruyorum. Mecbur musunuz bu binde 2’lik, binde 3’lük partiyi meclise taşımaya, bu marjinal fikirleri meclise taşımaya? Pek çok yurttaşımız yerli ve milli olduğuna inanarak beki Ak Parti’ye oy verecek. Ama Ak Parti’ye verilen oylarla Ak Parti listelerinden Hizbullahçılar yani Hüda Parlılar meclise girecek.”

 

10 yorum yapılmış
  • Ali
    4 Mayıs 2023 • 19:18
    Nasıl yok ya yalan söylemeyede mi utanmıyorsunuz chp genel başkanı kılıçdaroğlu kabul ediyor siz yalanlıyorsunuz siyasetle alakası olmayanlar bile biliyor siz nasıl hdpkk chp işbirliğini yok sayıyorsunuz
  • Luzumsuz
    5 Mayıs 2023 • 02:33
    Chp de pkk diyecek ozaman ne olacak,başkanın söylüyor demirtasa özgürlük var diye bunu bi açıkla, sırrı sakık köpeği Cumhuriyete ayar vericez diye ortada eee ,pervin buldan özerklik diye yırtınıyor once bunlari açıkla,
  • Kemal
    5 Mayıs 2023 • 03:25
    1- ALPAGUT MAHALLESİ 174 SK. MİGROSUN ÖNÜ ASFALTI BELEDİYE EKİPLERİ BOZDU, ÇALIŞMA TAMAMLANDI 2 HAFTADIR ASFALT YAPILMADI. ÖZGÜR BOLU VESİLESİYLE ACİLEN ASFALTLANMASI TALEBİ 2- KILIÇARSLAN MAHALLESİ ÖZDİLEK AVM'NİN ARKASI, FİNAL VİP GELİŞİM KURSUNUN ÖNÜNDEKİ KAVŞAKTA ASFALT KAZILMIŞ. ÇALIŞMA TAMAMLANDI ANCAK 1 AYDIR ASFALT YAPILMADI. SON YAĞMURLARDAN SONRADA KAVŞAKTAKİ ALT YAPI MALZEMESİ DAĞILDI. ÖZGÜR BOLU VESİLESİYLE ACİLEN ASFALTLANMASI TALEBİ SN.
  • Mahmut
    5 Mayıs 2023 • 03:44
    Sizinki şeye benziyor. Karısını yatakta adamla basan bir adama karısı 'düşündüğün gibi değil' diyordu, kocası da 'ha tamam o zaman' deyip çıkıyordu... ama bu skeçti yapanlar da komedyen. Sen milleti o kadının kocasıyla karıştırmışsın...
  • Krolu
    5 Mayıs 2023 • 08:14
    Yurdumuzu bölmek, parçalamak isteyen şer güçlerle işbirliği yaparak, vatandaştan oy isteyen bütün parti ve siyasi zihniyete yazıklar olsun.
  • BoluSpor14l
    5 Mayıs 2023 • 09:05
    Yalanınız Bile İnandırıcı Değil. Yazıklar Olsun Sizlere
  • Bolubeyi
    5 Mayıs 2023 • 11:39
    Hala konuşuyorsunuz.adamin chp ile alakası bile yokken 1.siraya tepeden inme geldi bir taneniz bile cikipta istifa bile edemediniz.nerde kaldı gururunuz ve onurunuz!!!
  • melungeon14
    5 Mayıs 2023 • 17:53
    la sen ne deysen..adamlar.gelmeden buzdolabı tv .yoktu.ankara-istanbulda havaalanı yoktu..onlar diyor..ha birde damat beyde biz uzaya köprü yapacaz desek bize inananacak kuzular var dedi..
  • hans14
    5 Mayıs 2023 • 17:58
    bu millet ne kadar mal ya.akp hdp ile anlaşamayınca chp anlaştı..şimdide karalama yapıyor..anlaşsalardı şimdi hdp de akp yi destekleyecekti..bu siyaset kirli ve mencaat üzerine olur..hdp nin oldukca fazla oyu var bunu kimse kaçırmak istemez..biz koyunlar sadece güdülürüz...
  • Ulas
    7 Mayıs 2023 • 17:39
    Bay bay kemal kendi agziyla soyluyor kameralar yalanmi soyluyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.