VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR TEKNİK SORUMLUSU, "SEZONU BİTİRDİK"

16 Mayıs 2023

..............................................................

Spor Toto 1.Lig’in 37.haftasında Boluspor sahasında konuk ettiği Eyüpspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik sorumluları açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 1.Lig’in 37.haftasında Boluspor ile Eyüpspor, Bolu Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maç Boluspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ardından Eyüpspor’un Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş ve Boluspor’un Teknik Sorumlusu Ahmet Görkem Görk açıklamalarda bulundu.

“Esas hedefimiz olan playoffları iyi geçirmek istiyoruz”

Play-off’a odaklandıklarını belirten Eyüpspor’un Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, “Beklemediğimiz bir mağlubiyet. İlk devre istediğimiz oyunu sergiledik. Ama son üç maçta olduğu gibi maalesef sonuçlandırma alanın da zayıf kaldık. İkinci devre daha iyi bir oyun bekliyorduk daha dominant bir oyun bunu gerçekleştiremedik. Üzgünüz. Burada kaybettiğimiz maçtan dolayı. Ancak son bir final maçımız var. Play Off'a kalmak için. İnşallah o maçta minimum bir puan alıp play-off'a kalıp ondan sonra esas hedefimiz olan playoffları iyi geçirmek istiyoruz” dedi.

“Sezonu bitirdik. Bir iddiamız yok”

Sezonu bitirdiklerini ve bir iddialarının olmadığını ifade eden Boluspor’un Teknik Sorumlusu Ahmet Görkem Görk, “Sıcak havada iki takım için de yorgun, yani bizim açımızdan bakıldığında yorgun bir takımız. Sezonu bitirdik. Bir iddiamız yok. Ama oyuncularımızla konuştuk. Ve onları bu maça ve diğer maçlara da ikna etmeye, inandırmaya, her maçın çok önemli olduğunu anlatmaya çalıştık. Ve bunun karşılığını görüyoruz. İki takımı da öncelikle tebrik ederim. İki takım da yani sonuçta sıcakta oynanan bir maçtı. Yoruldular. Ligin sonları böyledir. Biz oyunun taktik anlamına baktığımızda istediğimizi gerçekleştirdik. Merkezden oyun kurmaya çalışan bir Eyüpspor vardı. Merkeze gelip merkezden kanatlara iner. Özellikle ilk yarı bazı pozisyonlarda bunları engelleyemedik ama çalışmalarımız doğrultusunda bunun sonucuna vardığımıza inanıyorum. Bir opsiyon çalışmıştık. Bir de hücumsal olarak iki opsiyon çalışmıştık ama onları çok gerçekleştiremedik. Sadece ilk golde Furkan'ın pozisyonunu çalışmıştık. Onu gerçekleştirmek sevindirici oldu. Genele baktığımızda istekli, arzulu bir takımımız vardı” diye konuştu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.