VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN'DAN SANDIĞA GİDELİM ÇAĞRISI

17 Mayıs 2023

........................

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ikinci tura hazırlanırken, seçimin ilk turunu önde kapatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine ve Cumhur İttifakı'na oy verenlere teşekkür etti, ikinci turda fire vermemek ve diğer adaylara oy veren seçmenleri kazanmak için çalışacaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah aynı gayreti 28 Mayıs'ta göstererek demokrasi şölenimizi taçlandıracağız. Aynı azim ve kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

'MUTLAKA SANDIĞA GİDELİM' ÇAĞRISI

"Öncelikle 14 Mayıs'ta bize oy veren her bir kardeşimize sıkı sahip çıkacağız. 2. turda bunlardan bir tane bile fire olmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Gerek deprem bölgesi gerek çay sezonu açılmasıyla Karadeniz'de gerek ülkemizin diğer yerlerde seçim bölgelerinin dışına giden insanlarımızın mutlaka 28 Mayıs'ta sandık başında olmasını temin edeceğiz...

"Her zaman söylediğimiz gibi Türkiye'nin en büyük problemi, vizyoner, programcı, projeci, hayırda yarışmayı esas alan muhalefete sahip olmamasıdır. Ülkemizde her şeyi değiştirdik ancak muhalefeti maalesef değiştiremedik. Bu seçimin inşallah yıllardır beklediğimiz bu değişime de vesile olacağına inanıyorum."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.