VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKER ATEŞ MAZBATASI ALDI....

23 Mayıs 2023

..........................

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş Bolu adliyesine giderek mazbatasını aldı. Ateş, “Sorumluluğumuzu biliyoruz. Bolu’yu tanıyan biriyim. Bolu’yu daha iyi noktalara taşımak için çalışacağız. Ulaşılabilir bir milletvekili olacağım” dedi.

14 Mayıs seçimlerinde CHP’den milletvekili seçilen Türker Ateş, kalabalık partili topluluğuyla adliyeye giderek mazbatasını aldı. Ateş’e CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve partililer eşlik etti.

İl Seçim Kurulu Başkanı Zafer Koç tarafından Türker Ateş’e mazbatası teslim edildi.

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, “Çok güzel işlere imza atacağız. Bilgimizi, birikimimizi, bu yolda kullanacağız.  Ortak akıl ile Bolumuzun bütün bileşenleri ile Bolu’yu ileriye taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Mazbata töreninde bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Türker beyin parlamentoda iyi işler yapacağına inanıyorum. Bolumuz ile ilgili hayallerini, hedeflerini biliyorum. Kendisine bu onurlu mazbatayı alırken başarılar diliyorum” diye konuştu.

“KISA SÜREDE İYİ BİR ÇALIŞMA YAPTIK”

CHP Bolu il Başkanı Ersan Türkoğlu’nu ise, “İnanıyoruz ki pazartesi günü iktidarda olacağız. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Az zamanda iyi bir çalışma sergiledik. Mevcut iktidarın tüm kara propagandalarına rağmen bizleri birileri ile iç içe göstermelerine rağmen CHP’liyim demek Millet ittifakıyım demek çok zor olsa da bu salonda bulunan herkes Cumhuriyet Halk Partisinin ve adayının arkasında durdu” dedi.

  • TÜRKER ATEŞ MAZBATASI ALDI....
  • TÜRKER ATEŞ MAZBATASI ALDI....
3 yorum yapılmış
  • Boluluvatanda
    23 Mayıs 2023 • 13:43
    Sayın vekilimizi tebrik ederiz. Sürekli olarak, Boluyu iyi tanıdığını beyan etmektedir. Maalesef alınan oylara bakılırsa, ilçeleri hiç tanımadığı ve tanınmadığı belli oluyor. Aday seçimi doğru yapılsa ve biraz fazla çalışılsa idi daha fazla oy alınırdı. Haydi, hayırlısı olsun.
  • Gvenliki
    23 Mayıs 2023 • 16:21
    Boluda görmedigimiz kişi Boluya hizmetten bahsediyor acaba yūrūterek ana caddeden geçtimi şimdite kadar gemisini yūrūten yūrūtene değişen birşey olmayacak.Hepsi laf ebeligi yapıyor
  • HakHukuk
    24 Mayıs 2023 • 07:22
    Şimdiden hayırlı olsun. İnşallah Vatana millete hayırlı hizmetler yapar Adaletli bir şekilde hizmet eder Tanju Özcan milletvekili seçildi kaç dönem hiv bir şey yapmadı meclisi karıştırmaktan başka fetoyu meclise davet etti belediye başkanı oldu show tiyatro inşaallah Tanju nun lafına bakmaz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.