VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

A HABER ERDOĞAN'A YÜZDE 84 OY ÇIKAN GEREDE'DE...

23 Mayıs 2023

..........................

Haber: Bülent VELİOĞLU

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda Gerede'de Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 84.65 oy çıkarken, A Haber ilçeye gelerek Belediye Başkanı Mustafa Allar ve vatandaşlarla röportaj yaptı.

A Haber Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 84.65 oy çıkan Bolu’nun Gerede ilçesine gelerek vatandaşlarla konuştu. Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’na yüzde 10.28, Sinan Oğan’a ise yüzde 4.83, Muharrem İnce’ye ise 0.24 oy çıkmıştı.

“HEDEF YÜZDE 90-95”

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede’nin AK Parti’ye desteğiyle hep rekor kırdığını ve 14 Mayıs’ta yüzde 84.65 oy oranı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini ifade etti. Allar ayrıca, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerinde ise Cumhurbaşkan Erdoğan'ın yüzde 90-95 alması için çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

“İSTİKRAR İÇİN ERDOĞAN’I DESTEKLEMELİYİZ”

Mustafa Allar, “Türkiye Yüzyılının inşasında alınan her mesafenin, güvenli ve huzurlu yarınlar için elde edilmiş yeni bir kazanım olacağını ve güven, istikrar için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteklenmesi gerekiyor. Gerede rekor bir oy oranı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekledi. İkinci tur için ilçe teşkilatları olarak çalışmalar aralıksız devam ediyor ve kadirşinas Gerede halkı her zaman olduğu gibi yine reisinin yanında olacak ve bunu sandıklara rekor oy oranı ile yansıtarak göstereceğine inancım tam” dedi.

2 yorum yapılmış
  • melungeon14
    23 Mayıs 2023 • 16:31
    gerede yeniçağa hep tuzu kuru maddiyatları iyi olan insanlar..herşey kötüye gitse yinede başkasına vermezler aşırı dinci ve fanatiklerdir..kendilerinden başkasını düşünmezler..en uzun yönetim..ne HZ.MUHAMMET peygamberimizde nede M.KEMAL ATATÜRK te 25-30 yıla dayanacak olan R.tayyip ERDOĞAN da asırların osmanlıdan sonra tek rekorunu kıran lider...heralde ilerde bir anıtta buna yaparlar..
  • Ramo
    23 Mayıs 2023 • 18:02
    Nolu mefkezi unjtun ak pRtililer geredeyd yatirim onagore oy verin geredeye yatirim vahhh
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.