VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KILIÇDAROĞLU İLK AÇIKLAMASINI YAPTI

28 Mayıs 2023

.......................

Seçimleri kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu ilk açıklamasında, "Bu mücadelenin öncüsü olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi yüzde 52,08 oy ile önde tamamlarken, Kılıçdaroğlu ise yüzde 47,92 oy aldı. Bunun üzerinde CHP'li seçmenlerden istifa paylaşımları geldi.

"MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Kameralar karşısına geçen Kılıçdaroğlu, istifa etmeyeceğinin sinyallerini vererek şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili halkım, hakkınızın yenmesine müsaade edemezdim. Etmedim. Ben bir kardeşiniz, dostunuz, evladınız, amcanız her şeyden önce bu toprakların insanı olarak her zaman hakkınız, hukukunuz için, kimse sizi ezmesin, birbirinize küsmeyeniz diye bolluk, bereket, huzur içinde mücadele verdim vermeye de devam edeceğim.

Sizlerden bir ricam var. Kendiniz, evlatlarınız, emeklileriniz, analarınız, babalarınız, çiftçi, esnaf kardeşlerimiz için demokrasi mücadelesi sürdürmeye destek verin.”

“Son yılların en adil olmayan seçim sürecini yaşadık. Devletin bütün imkanları bir partiye seferber edildi. Bu ahlak ve hukuk dışı baskılara, yayılmak istenen korku iklimine boyun eğmeden mücadele eden Millet İttifakı'nın sayın genel başkanlarına, teşkilatlarına, seçmenlerimize, sandıklara sahip çıkan tüm vatandaşlarıma yürekten teşekkür ederim.

"YÜRÜYÜŞÜMÜZ SÜRÜYOR"

Bu seçimde halkın otoriter yönetimi değiştirme iradesi tüm baskılara rağmen net olarak ortaya çıkmıştır. CHP ve Millet İttifakı tüm unsurlarıyla her cephede mücadelesini vermektedir. Ülkemize gerçek anlamda demokrasi gelinceye kadar bu mücadelenin öncüsü olmayı sürdüreceğiz.

Benim asıl üzüntü sebebim ülkeyi bekleyen sıkıntılardır. O sıkıntıların karşısında bizlerin duracağını bilmenizi isterim. Bana oy veren 25 milyon vatandaşımızı moralli bir şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum, yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız. Hepinize saygılar sunuyorum.

3 yorum yapılmış
  • Muhsin
    29 Mayıs 2023 • 07:53
    Liderler yürüyüşlerine devam etmelidirler.
  • Akademisyen
    29 Mayıs 2023 • 13:00
    Evet seçim. bitince siyaset bitermi başkanım..Bir yıl sonra. Belediyeler geliyor..Muhalefette gerekiyor direksiyonu sağlam gitsin ülkemin...Doğrusu kılıçtaroğluda elinden geleni yaptı..Tebrikler. Ülkemiz kazandı
  • Vatandas
    30 Mayıs 2023 • 04:16
    13 yıldır girdiği her seçimde chp'ye seçim kaybettiren Bay Kemal yenildikçe güreşe doymayan pehlivan gibi hale partinin başında kalmak istiyor.Meral hanım O'na seçime kazanacak aday ile girelim dediği halde illede ben dedi.Seçmen kabul etmedi.Partinin milletvekili sayısı 129'a indi.40 milletvekillini ortaklarına peşkeş çekti.Hesabı yanlış yaptı ve tutturamadı.Hala illede ben demenin mantığı var mı?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.