VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA ÜLKÜCÜ GENÇLERDEN FARKINDALIK ÇALIŞMASI

1 Haziran 2023

...................................................

Bolu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyesi olan lise öğrencileri okullarda arkadaşlarına “Bağımlı olma, özgür ol” konu başlıklı broşürleri dağıttı.

Bolu’da Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, lise öğrencilerine kötü bağımlılıklar konulu broşür dağıttı. Farkındalık yaratan bir çalışma yapan Bolu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, gençlere “Bağımlı olma, özgür ol” çağrısında bulundu.

“BOLU’MUZDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ BU ETKİNLİKLE BİRLİKTE ÖĞRENCİLERİMİZİ, GENÇLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRİYORUZ”

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, “Ülkemiz ve dünyada bağımlılıkların hızla arttığı bir zaman diliminde yaşıyoruz. Türk gençliğini her türlü bağımlılıktan koruma yemini etmiş Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Bu kapsamda gençlerimize farkındalık eğitimleri vermenin, onları sağlıklı bir yaşam için spor, sosyal etkinlik ve kültürel faaliyetlerle buluşturmanın başlıca görevlerimiz arasında olduğunu düşünüyoruz. Nitekim Bolu’muzda gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle birlikte öğrencilerimizi, gençlerimizi bilinçlendiriyoruz” dedi.

“RUHEN, ZİHNEN, BEDENEN BAĞIMLI OLMAYIN ÖZGÜR OLUN”

Tüm liselere broşürlerin dağıtıldığını ifade eden Özkalem, “Bolu merkezde bulunan tüm liselerde madde bağımlılığı konulu broşürlerimizi dağıttık ve tüm zorluk ve olumsuzluklara karşı onların her an yanında olduğumuzu bilmelerini istedik. Çünkü bağımlılık sürecinde sosyal ortamın ve akran baskısının önemi gerçekten çok büyük. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında diğer bir ifadeyle Türkiye yüzyılında, gençlerimizin iman ve ülküsüyle bugünü ve yarınları inşa edebilmesi için tüm bağımlılıklarından arınması tek dileğimiz ve emelimizdir. Bolu Ülkü Ocakları Teşkilatı olarak madde bağımlılığı başta olmak üzere tüm bağımlık türlerine karşı mücadelemiz her ortam ve şartta kararlıkla sürdürülecektir. Bu kapsamda Yeşilay, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere sürece etki eden tüm resmi ve sivil kurumlara desteğimiz tamdır.  Son söz olarak gençlerimize “Ruhen, zihnen, bedenen bağımlı olmayın özgür olun” diyorum” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.