VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN 'ŞAFAK 2' DEDİ.... MYK'YA SERT İFADELER

11 Haziran 2023

....................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Geçtiğimiz yıl partisinden 1 yıl geçici ihraç edilen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından, “Şafak 2. Gidişim biraz sessiz oldu. Beni karalayarak 1 yıl uzaklaştırabilen MYK'dan 2 kişi kaldı geriye” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene CHP'den 1 yıl uzaklaştırma alan Özcan son tweetinde 'Şafak kaç?' yazanlara yanıt vererek CHP MYK'sı için sert ifadeler kullandı.

Sosyal medyayı aktif kullanan siyasilerden olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yine ses getirecek bir paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz sene CHP'den aldığı cezaya göndermede bulunan Özcan, partiyi eleştirmeye de devam etti.

"GİDİŞİM BİRAZ SESSİZ OLDU”

Özcan son paylaşımında, "Bu aralar 'şafak kaç?' sorularına maruz kalıyorum...Şafak 2???? Gidişim biraz sessiz oldu. Beni karalayarak 1 yıl uzaklaştırabilen MYK'dan 2 kişi kaldı geriye. Ben ayrılırken, Sayın @enginaltaychp'ye, madem HDP istedi diye gönderildim, inşallah seçim kazanan partiye dönerim demiştim. Maalesef beni uzaklaştırmak kazanamama sorunu çözememiş, sanırım bu şartlarda dönüşüm pek de sessiz olmayacak gibi" ifadelerine yer verdi.

6 yorum yapılmış
  • YalnzAdam
    11 Haziran 2023 • 15:41
    Sana yazıklar olsun By Tanju Bu CHP sana ne kötülük yaptıda bu kadar düşman kesildin Bu yaptıklarımla ilgili çok güzel atasözü var sana söylenecek ama değmez nasıl olsa ne denirse densin anlamadan şov yapmaya devam edeceksin Bu zavallı CHP yönetiminde susup sineye çekecek
  • Divani
    12 Haziran 2023 • 04:28
    Kendini gündemde tutmak çok hoşuna gidiyor, onun için maymuncuk gibi oldun
  • Taraftar14
    12 Haziran 2023 • 06:48
    kardeşim adam chp'yi kötülemiyorki adam genel başkana laf söylüyor ....doğruları söylerken susmak bence aptallıktır....
  • YalnzAdam
    12 Haziran 2023 • 16:20
    Adam CHP yi kötülemiyormuş Seçimlerde seçmeni ikna etmek varken başka bir partiye çalışmak seçim sonucu başarısız olunca kahraman gibi ortaya çıkmak nedir
  • AbidinBGLEN
    13 Haziran 2023 • 04:23
    Şayet,paylaşımlarından dolayı bu parti seni halaaaa tutarsa,SYN.KEMAL KILIÇDAROĞLU veya seçilecek GENEL BAŞKAN veya MYK'dan her kim olursa olsun,onlara da YAZIKLAR OLSUN....!!!
  • AbidinBGLEN
    13 Haziran 2023 • 13:10
    Daha çook tırmalayacaksın tancuuuu.....iyi günlerin bu günler...Şurda 8 ayın kaldı...sana da kalmayacak o BLDYE MAKAMI....insan içine çıkamayacağın günlerin olacak inş..o makam dan inişini görecem ve seçimlerde gösterecem de sana...HAKKIMI DA HELAL ETMİYORUM SANA....HAYDEEEEEE
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.