VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN ÇARPIÇI AÇIKLAMA...

22 Haziran 2023

........................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TV 100 canlı yayınında İYİ Parti lideri Meral Akşener'le ilgili "Meral Hanım, Mansur Bey’in oyununa geldi. Önce adaylık teklifini kabul etti, Akşener de masadan kalktı, olayın özü bu. Sonra ‘Yanındayız’ tweetini atan Mansur Yavaş’tı." ifadelerini kullandı.

CHP'den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tv100'de Erdoğan Aktaş'ın sunumuyla ekrana gelen Sağlı Sollu programına konuk oldu.

"MERAL HANIM, MANSUR BEY'İN OYUNUNA GELDİ"

Meral Akşener'in 3 Mart'ta altılı masadan kalkmasıyla ilgili Özcan "Meral Hanım bana göre Mansur Bey’in oyununa geldi. Meral Hanım gibi tecrübeli bir isim sizce birileriyle görüşmeden önce çıkar mı? Önce adaylık teklifini kabul etti, Akşener de masadan kalktı 'kendim yürüyeceğim' dedi, olayın özü bu. Sonra geç saatte ‘Yanındayız’ tweetini atan Mansur Yavaş’tı. Açık olarak bunları konuşmak gerekir. Ben hayatım boyunca doğruları konuştuğum için kısa vadede başım derde giriyor, orta ve uzun vadede kazanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.tv100.com

2 yorum yapılmış
  • AbidinBGLEN
    22 Haziran 2023 • 16:41
    YALAN DAN KİM ÖLMÜŞ TANCUUU....HAYDEEE İŞİNE BAK AZ DÜRÜST OL HAYATIN YALAN PALAVRA...SHOW ...TV 100 CANLI YAYINA BAĞLAMADILAR BAĞLASALARDI BAK SEN GÖRECEKTİN KİMİN NE YALANLAR KONUŞTUĞUNU .....İŞİNE BAK ARTIK ....GÜN GELECEK İNSAN İÇİNE ÇIKAMAYACAKSIN ......İNSAN DA AZ DA OLSA UTANMA OLUR.....KARAKTERİNİN NE OLDUĞU ORTADA ...SEÇİMDE GÖRÜŞECEĞİZ.....
  • YalnzAdam
    23 Haziran 2023 • 03:22
    By Tanju kime abla abi dediyse umutları bitince aleyhine çalışmaya başladı Hani ne oldu Tanju bey Sn Meral Akşener i çok seviyordun iyi parti nin demi kapıları yüzüne kapandı Sen oy istediğin bizim İsmail e yanaş
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.