VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN TÜRKOĞLU'NA SERT SÖZLER..

14 Temmuz 2023

..................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, delege seçimlerini iptal eden CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu’na yönelik olarak, “Baştakiler sorgusuz sualsiz il, ilçe başkanlarını atarsa bu küçük hadsiz de delege seçimlerini iptal eder” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara’ya yaptığı “Değişim ve Adalet” yürüyüşünün ardından ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Yürüyüş yaptığı günlerde CHP Bolu İl Örgütü’nde gerçekleşen delege seçimlerinde İl Başkanı Ersan Türkoğlu’nun seçimleri iptal etmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Özcan, sert sözler söyledi.

“KARIŞTIYSAM KARIŞTIM DEDİM”

Delege seçimlerine karıştığı iddialarına değinen Özcan, “Ben yürüyüşteyken mahalle delege seçimleri yapıldı. Olabilir. Zaten partililerin morali bozuk. Bolu merkezde 3 bin 500 üye var. Yarısının telefonuna ulaşılamıyor. Yürüyüşten önce aradık ancak yarısına ulaşılıyor. Üyelerin aidiyet duygusu kalmamış. Çünkü 2015’ten beri bir şey sormuyorsun ki. Delege seçimleri için çağırıyorsun o kadar. Onlar sadece delege seçmek için kullandığın araç gibi. Oturmuş oraya atama il başkanı ben yolda yürürken delege seçimlerine karışıyormuşum. Bugüne kadar bu konuda hiç yalan söylemedim. Karıştıysam karıştım dedim. Birini destekliyorsam destekliyorum dedim. Benim kimi arayacak vaktim vardı. Günü yürüyerek geçirdik” dedi.

“IŞIKLARI ERKEN SÖNDÜRMEYE ALIŞMIŞLAR”

Türkoğlu’nun delege seçimlerini iptal etmesine “küçük hadsiz” diyerek tepki gösteren Özcan, “Bir grup arkadaş sana karşı liste çıkarmış. Eze eze kazanmışlar. Şimdi delege seçimlerini iptal edecekmiş. Neden? Çünkü onunla yarışa girmişler. Ne hadlerineymiş. İmam cemaat ilişkisi gibi. Baştakiler sorgusuz sualsiz il, ilçe başkanlarını atarsa bu küçük hadsiz de delege seçimlerini iptal eder. CHP’lilere sesleniyorum. Boşverin etsin. Sandık falan koyacağım derse de gitmeyin. Yeni milletvekiliyle birlikte otursun yazsın. Rifat abilerine mi sorarlar kime sorarlarsa 400 tane delege yazsınlar. O delegeler önce istedikleri ilçe başkanını seçsin. Sonra il başkanı olarak bunu tekrar seçsin. Ondan sonra Kılıçdaroğlu’nu çok seven 6 kişi buluyorlarsa Kılıçdaroğlu’na asker delege yazsınlar” ifadelerini kullandı.

 

4 yorum yapılmış
  • Adalet
    14 Temmuz 2023 • 13:45
    Tanju Özcan devri bitti Bolu da Allah için 201l den önce ve sonra Bolu ya hangi hayırlı ise imza attı takoz koymaktan başka hile ile 2011 de Bolu da kendini milletvekili sectirdi ve T.B.MM ye meclisi karıştırdı fetoyu ve PKK yi davet etti 10 Aralık cilar kim 20 milletvekili alm ış Soros cular kim 20 milletvekili almış Rıfat Hisarcıklıoğlu 4 milletvekili idi 20 milletvekili almış Rıfat Hisarcıklıoğlu siyasete karışmaz adam ticaret ihracat ithalat üzerine Türkiye gel
  • Doan
    14 Temmuz 2023 • 15:40
    CHP Bolu il başkanımız geregini yapmıştır tebrik ederim evet Tanju bey kendinide CHPuide sıfırladı
  • Bolulu
    15 Temmuz 2023 • 04:08
    Beceriksiz il ilçe örgütü.. Kılıçdaroğlunun adamları Tanju başkanı sıkıştırmak için her türlü yola başvurmak derdinde ama küçükler çapları yetmez.
  • YalnzAdam
    15 Temmuz 2023 • 15:45
    Allah kimseyi şaşırtmasın Muhatap alınmadıkça iyice had hudut bilmez duruma düşen By Tanju umarım en koşa zamanda siyaset çöplüğünde yerini alır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.