VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÜRÜYÜŞÜN EN ANLAMLI OLAYI...

15 Temmuz 2023

...........................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, CHP Genel Merkezi’ne başlattığı Değişim ve Adalet Yürüyüşü’nde terk edilmiş halde bulunan “golden” cinsi köpek Bolu’ya getirilerek tedavi altına alındı.

CHP’de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Bolu’dan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne başlattığı “Değişim ve Adalet” yürüyüşünün 6’ncı gününde, kalabalık grubun peşine takılan golden cinsi köpek, Bolu’ya getirilerek Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki hayvan hastanesinde tedavi altına alındı.

Yürüyüşün 6’ncı gününde Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi sınırlarına ulaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve beraberindekiler yol kenarında golden cinsi bir köpekle karşılaştı. Bir süre sonra köpeğin kendilerini takip ettiğini fark eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve kalabalık grup, köpeğin bitkin halde olduğunu tespit etti. Su verilen köpek daha sonra Belediye Başkanı Özcan’ın isteğiyle, yürüyüşe destek veren gönüllülerle Bolu’ya gönderildi.

YOLDAŞ İSMİ VERİLDİ

Golden cinsi köpek, Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde tedavi ve gözlem altına alındı. Zorlu yürüyüşünü tamamlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Bolu’ya döner dönmez mesaisinin ilk gününde Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne giderek, “yoldaş” adı verilen köpeğin durumu hakkında bilgi aldı. Parazit aşıları ve temizliği yapılan köpeği seven Özcan, köpeğin sahiplendirileceğini belirtti.

  • YÜRÜYÜŞÜN EN ANLAMLI OLAYI...
  • YÜRÜYÜŞÜN EN ANLAMLI OLAYI...
  • YÜRÜYÜŞÜN EN ANLAMLI OLAYI...
1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    17 Temmuz 2023 • 15:38
    Bölü sokaklarında hiç köpek yoktu iyiki getirmis
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.