VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KATLİAMA TEPKİLER BÜYÜYOR

19 Temmuz 2023

........................

Bolu’nun Mengen ilçesinde 6 köpeğin ormanlık alanda zehirlenmiş şekilde ölü bulunmasının ardından Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, belediye yetkilileri ve jandarma ekipleriyle birlikte bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Mengen Belediyesi'nce yapılan yazılı açıklamada köpek katliamını kınadıkları belirtilerek, şöyle denildi:

"İlçe merkezimize yaklaşık 4 kilometre mesafede Gökçesu yolu mevkiinde ihbar üzerine gittiğimizde insanlığa sığmayan bir köpek katliamı ile karşılaştık. Olay yerinde İlçe Cumhuriyet Başsavcımız, İlçe jandarma komutanımız, Belediye Başkanımız ve Sokak Hayvanları Koruma derneği üyeleri ile birlikte incelemeler yapıldı. İlçe Cumhuriyet Başsavcımızın talimatları doğrultusunda olay yerinden ilçe jandarma ve belediye ekiplerimiz tarafından Ankara Veterinerlik Fakültesinde incelenmek üzere numuneler alındı.

İlçe savcılığı ve jandarma faillerin bulunması için inceleme başlattı. Olay yerinde rastlanan yaralı bir köpek tedavi edilmek üzere Bolu Belediyesi Hayvan Hastanesine gönderildi. İlçe savcılığımız, ilçe jandarma ve belediye ekiplerimiz tarafından yapılan ön inceleme sonucu katledilen hayvanların büyük olasılıkla belediyemiz tarafından Bolu Belediyesi Hayvan Hastanesinde bakım tedavileri yapılarak küpeleri takılan yeniden doğal yaşam alanlara bırakılan köpeklerin olduğu tahmin edilmekte olup kesin sonuç inceleme sonucu anlaşılacaktır. Bu insanlık dışı katliamı tekrar şiddetle kınıyoruz.”

  • KATLİAMA TEPKİLER BÜYÜYOR
  • KATLİAMA TEPKİLER BÜYÜYOR
  • KATLİAMA TEPKİLER BÜYÜYOR
  • KATLİAMA TEPKİLER BÜYÜYOR
1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    19 Temmuz 2023 • 12:40
    İnsana hiç rastlamadım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.