VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE KARTLAR YENİDEN KARILIYOR

29 Temmuz 2023

..........................

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partisinden ihraç olmasının ardından belediye meclisindeki dengelerin ne olacağı merak edilirken, meclis toplantıları öncesinde yapılan grup toplantıları bundan sonra il başkanlığında İl Başkanı Ersan Türkoğlu başkanlığında yapılacak.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ihracı sonrasında Özcan’a yakın belediye meclis üyelerinin nasıl tavır takınacağı merak ediliyor.

Partisiyle ipleri tamamen koparan Tanju Özcan’ın meclis toplantılarında CHP’li üyelerinin desteğini ne kadar göreceğini ilerleyen günlerde göreceğiz.

Özcan’ın yakın ekibinin CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu’nu devirmek için çabaladığı bu günlerde, özellikle bazı meclis üyelerinin il başkanı olabilmek için yoğun çaba harcadığını kamuoyu konuşur hale geldi.

İşte kalenin ağzının karıştığı bu günlerde Bolu Belediye Meclis toplantıları öncesinde yapılan grup toplantılarının artık CHP il binasında İl Başkanı Ersan Türkoğlu başkanlığında yapılacağı ifade edildi.

4 yorum yapılmış
  • YalnzAdam
    30 Temmuz 2023 • 02:54
    Hala by Tanju nün peşinden giden varsa acilen onların da partiden ihracı gerekir
  • Vatanda
    30 Temmuz 2023 • 06:00
    Yalnızadam rumuzlu geri zekalı adam.Tek adam Kılıçtaroğlu oldu.astığı astık kestiği kestik.Ona destek verenlere yazıklar olsun.
  • YalnzAdam
    30 Temmuz 2023 • 06:41
    By Tanju yu ancak karşısındakine hakaret eden ağzı bozuklar destekler Aynaya bak geri zekalıyı gõrúrsún
  • TanjuBagan
    31 Temmuz 2023 • 02:27
    Tanju Özcan ve yanındakiler delege seçimlerinde karşısındakileri Kılçdaroğlu yanlısı gösterip delege kapmaya çalıştılar, ben biliyorum o yönetimlerin yarısından fazlası da değişim diyor ama yöntem bu değil diye Tanju ya ve ekibine karşı çıktılar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.