VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALACAK VERECEK KAVGASI KANLI BİTTİ

21 Ağustos 2023

........................

Bolu'da İsmail Çetin, borç- alacak nedeniyle tartıştığı kimliği belirsiz kişiler tarafından darbedilip, bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, saat 22.30 sıralarında Bolu merkeze bağlı Sultan köyünde meydana geldi. Köyün yakınlarındaki alana bir araçla gelen kimliği belirsiz şüpheliler, iddiaya göre, borç- alacak nedeniyle İsmail Çetin ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheliler, Çetin’i darbetti. Şüpheliler, daha sonra Çetin’i bıçakladı. Çetin olay yerinde yaşamını yitirirken, şüpheliler ise geldikleri araçla olay yerinden kaçtı.

Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde inceleme yapılırken, Çetin’in cesedi otopsi için hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

2 yorum yapılmış
  • hans14
    21 Ağustos 2023 • 19:00
    vay be memleket artık başı boş kanunsuz..disiplinsiz.denetimsiz.oldu silahlarda bakkalda satılır gibi satılmaya başladı..yakında memlekette herkes birbirini vurur..ağalar kendimenfaatlerinin peşinden koştuklarından..ilgilenemiyorlar..iç güvenlik ve kanun işleriyle..sadece seçim zamanı çıkarlar yalakalığa başlarlar..
  • Mzh
    22 Ağustos 2023 • 15:25
    La her habere aynı yorumu yaziyorsunuz 20 yıldır. Yok memleket şöyle oldu böyle oldu. İnsanoğlu hep böyleydi farkına varın artık. Sanki dün herkes mevlanaydi şimdi azazil dostu oldu. Bı bitmediniz ya
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.