VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VAHŞİ CİNAYET SONRASINDA FLAŞ GELİŞME

22 Ağustos 2023

......................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu merkeze bağlı Sultan Köyü’nde Pazartesi gecesi 62 yaşındaki İsmail Çetin’in hayatını kaybetmesiyle sonlanan cinayetin faili 70 yaşındaki İrfan Başkalaycı ve eşi akşam saatlerinde Saraycık Köyü'nde yakalandı. Olayın ardından jandarma ekipleri köyde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Edinilen bilgiye göre, Pazartesi gecesi 22:30’da aralarından daha önce husumet bulunan İsmail Çetin ve İrfan Başkalaycı köyde arabalarıyla evlerine giderken karşılaştılar. Şahıslar bir anda tartışmaya başladılar. İrfan Başkalaycı yanında olay anında eşi de bulunurken, kavga bir anda büyüdü. İrfan Başkalaycı, daha önceden de tartıştığı ve aralarından husumet bulunan İsmail Çetin’i darp etti. İddiaya göre, Başkalaycı arabayla yere düşen İsmail Çetin'in üzerinden geçti. Çetin olay yerinde hayatını kaybederken, Başkalaycı  ve eşi olay yerinden kaçtı.

JANDARMA GECE BOYU KUŞ UÇURTMADI

Cinayet sonrasında jandarma ekipleri Sultan Köyü’nde kuş uçurtmadı. Cinayet sonrasında İrfan Başkalaycı’nın akrabaları köyü terk ederken, köyde gerginliğin devam ettiği ve yaşanabilecek başka bir olaya karşı önlemlerin arttırıldığı öğrenildi.

KÖYE YAKIN BÖLGEDE YAKALANDILAR

Cinayetin zanlısı İrfan Başkalaycı ve olay sırasında otomobilde bulunan eşini yakalamak için jandarma ekipleri titiz bir çalışma başlattı. Ekipler saatler süren çalışma sonrasında Başkalaycı ve eşini akşam saatlerinde Saraycık Köyü'nde yakaladılar. Şahısların ifadelerinin ardından Çarşamba günü adliyeye çıkartılacağı öğrenildi.

İSMAİL ÇETİN TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan, İsmail Çetin Sultan Köyü’nde ikindi namazından kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

5 yorum yapılmış
  • Bozok
    23 Ağustos 2023 • 01:16
    İlk yaptığın habere bak buna bak önce Bi haberci olunda olayı ögrenin sonra yazın
  • ahs
    23 Ağustos 2023 • 04:06
    Gö..nüzden anca element uydurun.Sırf haber olsun.Kimse size hakkını helal etmiyor bunu bilin.
  • VATANDA
    24 Ağustos 2023 • 07:50
    bir gün bir kaç kişi darp ettiler,ertesi gün bıçakladılar,daha ertesi gün dövdü ve çiğnedi,nasıl haber yapıyorsunuz,araçtırın güzelce habercilik bu kadar basitmi,Habercinin görevi en doğru haberi yapmaktır,sizleri okuyan insanları aydınlatmaktır,mahalle dedikodusu gibi habercilik olmaz
  • Ali
    24 Ağustos 2023 • 11:40
    Sizin yapacağınız haberin.....
  • eknc
    25 Ağustos 2023 • 04:56
    ABOQ. NE OLAYDAN HABERİNİZ VAR, NE GELİŞMELERDEN, OTURDUĞUNUZ YERDEN K...NIZDAN HABER YAZIYORSUNUZ, YAZDIĞINIZ YAZIYI BİLE OKUMAMIŞSINIZ BELLİ, YAZAN ARKADAŞIN DA ........ ELLERİNE SAĞLIK, ANLAYAN ANLADI....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.