VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKİYE KAMU-SEN BOLU ŞUBESİNDEN BİR HİZMET DAHA… KAMU KAFE AÇILDI..

13 Eylül 2023

.........................................................

Türkiye Kamu-Sen Bolu Şubesi, Bolu’daki üyelerine hizmet vermek amacıyla Borazanlar Mahallesi'nde"Kamu Kafe" adını taşıyan yeni bir mekanın kapılarını açtı.

Türkiye Kamu-Sen, üyelerine daha iyi hizmet sunma amacıyla Bolu şehrinde "Kamu Kafe" adını verdiği yeni bir mekanı hizmete açtı. Açılış töreni büyük bir katılımla gerçekleşirken, sendika üyeleri ve kamu çalışanları yeni mekanlarını büyük bir heyecanla karşıladı. TöreneMHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, İl protokolü, MHP İl Başkanı İlhan Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem ve MHP’nin parti yöneticileri de katılım sağladı.

“KAMU KAFEYİ AÇARAK SOSYAL SENDİKACILIKTA YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATIYORUZ”

Açılış konuşması yapan Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek şu ifadelere yer verdi:

 “Bugün teşkilatımız adına iki önemli adıma ve yeni başlangıçlara bu mekanlarla bismillah demenin haklı heyecanını yaşıyoruz.  Peygamber Efendimiz birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır buyurmuşlar. Bizlerde gönülleri bir olan ve bir arada atanları bugün mekân olarakta bir araya getirmenin gayreti ile Tüm sendikalarımız bir araya toplamayı başardık.  Burada Türkiye Kamu-Sen olarak önemli çalışmalara imza atacağımıza ve teşkilatımız için hayırlı olacağına inanıyoruz. Rabbim bizleri mahcup etmesin, Bolu’da Türkiye Kamu-Sen bayrağını zirveye dikme gayretimizde yar ve yardımcımız olsun. Bir ve bir arada olmanın bir diğer yolu da sosyal mekanlar tesis ederek teşkilatımız ve üyelerimizi aynı çatı altında buluşturabilmektedir. Bu anlamda Bolu’da Kamu Kafeyi açarak sosyal sendikacılıkta yeni bir dönemi başlatıyoruz”

“HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ”

“Türkiye Kamu-Sen hamuru bir arada karılıp, mayası bir tutulanların kutlu ocağıdır. Birlik ve beraberliğimiz en kıymetli değerimizdir.  Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Güçlenmeye de mecburuz.  Türkiye’nin, Türk Memurunun Türkiye Kamu-Sen’e ihtiyacı vardır. Çünkü biz ekmek kavgamızın önüne Türkiye Sevdamızı  koyanlarız. Türk Devleti ve Türk Milletinin her zaman ve şartta yanındayız.  Türkiye Kamu-Sen kurulduğu günden bu yana gayri milli her oluşumun ve aksiyonun karşısında durmuş, geçit vermemiş ve hep ortaya milli bir tavır koymuştur.   Bizim ilkemiz önce ülkemiz diyerek meselelere nereden baktığımızı gayet net anlatıyoruz, durduğumuz yeri de tarif ediyoruz. Bunu yaparken sendikacılıktan geri durduğumuzu da hiç kimse ifade bile edemez, hak mücadelesinde biz her zaman en öndeyiz.  Biz çalışacağız. Çalışanı bilgilendireceğiz. Aynı zamanda da çalışanlar için mücadelemizi sürdüreceğiz. Onlarla her zaman bir arada olacağız. Yeni imkanları onlara sunacağız”  

“YOLUMUZ UZUN VE YÜKÜMÜZ AĞIR”

“Yolumuz uzun ve yükümüz ağır.  Hepimizde bu sorumluluğun bilincindeyiz. Bize düşen tek şey daha çok çalışmak, Mücadeleyi azim ve kararlılıkla sürdürmek.  Bunun için İnancımız var, irademiz var, isteğimiz var. Bu yolda kararlıyız.  Aynı davaya omuz verenler olarak birbirimizden güç alacağız.  Emaneti hep beraber layıkıyla taşıma gayreti için de olacağız.  Fedakârlıkta da bulunacağız.  Çünkü Türkiye Kamu-Sen buna değerdir.  Mutlaka başaracağız. Allah’a şükürler olsun ki cesur yürekli bir teşkilatımız var. Türkiye Kamu-Sen var, Yaşasın kutlu Mücadelemiz, Var olsun teşkilatımız. Bu inanç ve duygularla sözlerime son verirken, bu güzel açılışta bizlerle bir arada olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum.”

  • TÜRKİYE KAMU-SEN BOLU ŞUBESİNDEN BİR HİZMET DAHA… KAMU KAFE AÇILDI..
  • TÜRKİYE KAMU-SEN BOLU ŞUBESİNDEN BİR HİZMET DAHA… KAMU KAFE AÇILDI..
  • TÜRKİYE KAMU-SEN BOLU ŞUBESİNDEN BİR HİZMET DAHA… KAMU KAFE AÇILDI..
  • TÜRKİYE KAMU-SEN BOLU ŞUBESİNDEN BİR HİZMET DAHA… KAMU KAFE AÇILDI..
1 yorum yapılmış
  • EMeKLiMeMuR
    14 Eylül 2023 • 04:07
    Hükümetin Sendikası MEMURSEN, MHPnin Sendikası T-KAMUSEN, CHPnin Sendikası SES, Memurlar bu şekilde Üyeliklerle de paylaşılmış, sanırsınki siyaset yok, bal gibide var, özellikle T-EğitimSen ve T-SağlıkSen Başı T (TÜRK) ile başlayan sendikalar, Emekli tavsiyesi T li Sendikalardan uzak durun. Kıymetinizi asla ve asla bilmezler. Yarın Furkan kardeşimizinde olacağı bu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.