VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EVLADI ÖLDÜRÜLEN ACILI ANNE, “SENİN PİŞMANLIĞIN BENİM OĞLUMU GERİ GETİRMEZ”

21 Eylül 2023

....................................................

Bolu’da, eski nişanlısının evinde karşılaştığı 2 kardeşi bıçaklayan ve Beyazıt Bestami Ay’ı öldüren cinayet zanlısı Sefa Candan (28), yargılandığı davada pişmanım dedi. Acılı anne Meryem Ay, “Senin pişmanlığın benim oğlumu geri getirmez” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Olay, geçtiğimiz yıl Şubat ayında Tabaklar Mahallesi Reşat Aker Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, eski nişanlısı Makbule M.’nin (32) evine giden Sefa Candan, (28) evde Beyazıt Bestami Ay (23) ve kardeşi M.A. (24) ile karşılaştı. Sefa Candan yanında bulunan bıçakla 2 kardeşi çeşitli yerlerinden yaraladı. Kardeşlerden Beyazıt Bestami Ay olay yerinde kanlar içinde yerde kalırken, M. A. olay yerinden yaralı şekilde kaçtı. Kavgada ağır yaralanan Beyazıt Bestami Ay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ANKARA’YA KAÇMIŞTI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, olay yerinden kaçan Sefa Candan’ı yakalamak için başlattığı çalışmalarda kamera kayıtlarını inceleyerek Candan’ın olay yerinden kaçtığı otomobilin plakasını tespit etti. Ankara’ya gittiği belirlenen Sefa Candan, ekiplerin yaptığı operasyonda yakalandı.

Sefa Candan hakkında Bolu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten öldürme ve öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yargılanmasına devam edilen tutuklu sanık Sefa Candan, savunmasında “Olaydan dolayı çok pişmanım” dedi. Beyazıt Bestami Ay'ın acılı annesi Meryem Ay, “Sen ne pişmanlığından bahsediyorsun. Senin pişmanlığı benim oğlumu geri getirmez” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

“BU KATİLİN 39 TANE SUÇ DOSYASI VAR”

Sanık Candan’ın avukatı, "Şu anda cezaevinde bulunan müvekkilimin annesi ve babası engelli olduğu için yardıma muhtaç durumdalar. Bu nedenle tahliye edilmesini ve ailesine bakmasını talep ediyorum” dedi. Mahkeme heyeti tahliye taleplerini reddedip, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelenirken, anne Meryem Ay, kararı açıklayan mahkeme heyetinin önüne gidip, “Benim öldürülen oğlumun bir tek sabıkası yok. Bu katilin 39 tane suç dosyası var” diyerek ağladı.

Mahkeme heyeti, Sefa Candan’ın tutukluluk halinin devamına ve mahkemenin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi.

1 yorum yapılmış
  • Birazadalet
    21 Eylül 2023 • 16:33
    39 sabıkası olan birine tahliye talebinde bulunmak adaletse bu dünyada yaşanmaz.Anne babanın mağduriyeti suçluyu masum göstermez.o gerizekali o kadar suç işlerken neden anne babasını düşünmemiş.Gercek suçluları savunan avukatların öbür dünyada yeri yok
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.