VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇOCUK PARKI TARTIŞMASI BİTMEK BİLMİYOR

29 Eylül 2023

..........................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu Belediyesi’nin Alpağutbey Mahallesi’nde yaptığı ve vatandaşların imza toplaması sonrasında Umutkent Mahallesi’ne taşınmasına karar verdiği çocuk oyun parkı için bu kez de Umutkent Mahallesi halkı ayaklandı. Mahalle Muhtarı Nuray Akmaz, “Bu parkın buraya yapılmasını çocuklarımızın sağlığı için istemiyoruz” dedi. Akmaz ayrıca, Tanju Özcan’ın kendisine, “Sen muhtarsın ben belediye başkanıyım. Ben ne dersem o olur. Sandıkta görüşürüz” dediğini iddia etti.

Alpağutbey Mahallesi’nde Bolu Belediyesi tarafından kurulan parkta çocukların yaralanması ve mahalle halkının oyuncakların uzun olması nedeniyle mahremlerinin ihlal edildiği gerekçesiyle parkın kaldırılması için imza toplanılmış ve parkın Umutkent Mahallesi’ne yapılmasına karar verilmişti.

TANJU ÖZCAN GAZETEMİZE KONUŞMUŞTU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, parkın Umutkent Mahallesi’ne taşınacağını ve vatandaşların bu konuya olumlu baktığını ifade etmişti. Özcan ayrıca parkların güvenli olduğunu TSE standartlarında yapıldığını ifade etmişti.

MUHTAR VE VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Umutkent Mahallesi’nde eskiden evliler ormanı olarak bilinen bölgeye Bolu Belediyesi ekipleri park kurulumuna başladığı sırada Mahalle Muhtarı Nuray Akmaz ve vatandaşlar parkın bölgeye yapılmaması için eylem yaptı.

Çocukların bu parkta oynamasının tehlikeli olduğunu ifade eden mahalle halkı çocukların sağlıklarının tehlikeye girebileceğini söylediler.

 

 

 

Mahalle Muhtarı Nuray Akmaz sosyal medya hesabından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tepki gösterdi.

“15 YAŞINDA ÇOCUK BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ”

Akmaz, “Benim siyasetim olmaz ona göre okuyalım. Mahallemize bu parkın yapılmasını çocuklarımız zarar görüp aileler etkilenmesin diye istemedik. Park ilk bakışta evet güzel duruyor. Ancak çocuklarımız için tehlike oluşturacak.

Alpağutbey Mahallesi’nde 15 yaşında bir çocuk düşüp beyin kanaması geçirdiği için önden önlem almak istedik. Çocuk halen hastanede. Bu oyun grubu çocuklarımız için tehlikeli” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN MUHTARA SERT CEAP

“Sayın Başkan beni arayıp, ‘Sen kimsin, sen muhtarsın, ben Belediye Başkanıyım, ben olacak diyorsam olacak’ deyip cevap vermeye dahi vakit bulamadan, ‘Sandıkta verirsin hesabını’ diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bunlar ne bir insana, ne bir Belediye Başkanına, hiç kimseye yakışmaz. Bu durum bizleri ziyadesi ile üzmüştür.”

“BEN ÖNCE İNSANIM, SONRA ANNEYİM, İNSANIM”

“Ben kimim biliyor musunuz? Ben önce insanım. Sonra kadınım. Sonra anneyim Sayın Başkan. Saygımdan ve duruşumdan asla taviz vermedim, vermem de. Sorun nedir, nerededir bilemem ama ben yine saygımı bozmayacağım”

7 yorum yapılmış
  • Kaan
    29 Eylül 2023 • 09:01
    Siz birde sabah yaotigi sadece kendisine verilen görevi yerine getirmek olan işçilere muhtarın yaptığı hakaretleri ve beddualri gorseydiniz acaba bunlar değil muhtar aklı başında bir bayana yakisirmiydi
  • Ferdi
    29 Eylül 2023 • 10:43
    Çocuk düşmüşse sorumlu belediyemi nerde ebeveynleri Yok mahremiyet yok güvenlik adamlar parka bekçimi koyacak çocuklara bişey olmasın diye sal çocuğu parka sonra düştü ohhh ne alâ siz varya hiçbişeyden anlamayan laf olsun diye konuşan kişilersiniz Adam valla kapağıda yapmış size o ne derse o olur helal olsun Başkana
  • Vatanda
    29 Eylül 2023 • 16:36
    Biz vatandaşız sen belediye başkanısın, seçimlerde görüşürüz...
  • Adalet
    29 Eylül 2023 • 13:35
    Daha kendi sorunuzu gidere medya yokmu bunların yatacak yeri yok Tanju Özcan kime sormuş yalan umut kent mahallesi halkına sormusmu şimdi akıllara Atatürk orman parkı geldi belediye başkanı Alaaddin Yılmaz yapacak oldu Tanju Özcan CHP Bolu il başkanı iken defalarca mahkeme ye yapılmasın ne gereği var dedi o Park çok sakin di şimdi nasıl olacak
  • Tecessuz
    29 Eylül 2023 • 13:55
    Muhtar halkı ve devleti tvaliligeemsil ediyor belediye başkanı sadece belediye yi ve belediye sınırlarını muhtar ve ya belediye başkanı hangisi haksız da en eğer amac siyasi kurnazlık değilse ilin en yüksek Amirine valiliğe başvurmak gerekir di bunların derdi yandım deyip veryansın etmek görelim bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler
  • YalnzAdam
    30 Eylül 2023 • 05:04
    By Tanju bir kez olsun halkın yararına bir iş yap Ne demek sen muhtarsın ben başkanım ne olmuş başkansan 6 ay sonra bir hiçsin sana emaneten verilen başkanlığın bitecek Halkın içine nasıl çıkacaksın
  • Yaren
    30 Eylül 2023 • 13:03
    Halkın parasıyla gereksiz hiçbir sanatsal değeri olmayan plastik toplar...telden üçgenler...Allah aşkına doğru dürüst biseyler yapın..5 aydir bu ne faaliyet...gözlerim yaşardı...keske 4 yildir yapsaydiniz da takdir etseydik...en ucuz suyu içecekten cepte para birakmiyosunuz...alt geçitler ne oldu yapildidami görmedik...stat zaten unutuldu...neyse bişey kalmadı şuracıkta...devammm calismayaaa
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.