VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EZEL'E BİSİKLET HEDİYE ETTİLER

5 Ekim 2023

......................

Bolu’nun Alpağut Mahallesi’nde bulunan çocuk parkında düşerek yaralanan ve bir süre yoğun bakımda kalan 13 yaşındaki Ezel Yılmaz hastaneden taburcu olurken, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın’la Ezel’e moral vermek için bisiklet hediye etti.

Bolu Belediyesi tarafından Alpağut Mahallesi’nde kurulan ve mahalle halkının imza toplanarak kaldırılması sağlanan çocuk oyun parkında arkadaşları ile oyun oynadığı sırada parkta bulunan bir demir oyuncak parçasının kafasına çarpması sonucu ağır yaralanarak yoğun bakıma alınan Ezel Yılmaz hastaneden çıktı.

Çocuk oyun parkında geçirdiği kaza sonrası zorlu bir süreci geride bırakan ve taburcu olan Ezel Yılmaz, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın’la ziyaret ederek bisiklet hediye etti.

“YÜZÜNDE ÇİÇEKLER AÇMASINI TEMENNİ EDİYORUZ”

Ezel’e ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunan İlhan Durak “Kardeşimizin yaşadığı acıyı ve üzüntüyü hep birlikte paylaştık. Daha güzel günlere pedal çevirmesi için kendisine bir bisiklet hediye ettik. Bahtının da güler yüzü gibi her zaman çiçekler açmasını temenni ederiz” ifadelerini kullandı. 

Durak’a ziyarette Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, KAÇEP Başkanı Sema Gülen ve KAÇEP Başkan Yardımcısı Filiz Yağlıoğlu eşlik etti.

1 yorum yapılmış
  • Nesli
    5 Ekim 2023 • 08:01
    Tebrik ederim İlhan bey başarılar dilerim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.