VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN, “KILIÇDAROĞLU YALAKALARINA GÜN DOĞDU”

9 Ekim 2023

..........................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP’li Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak tarafından parti binasındaki fotoğrafının çöpe atılmasıyla ilgili Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Özcan, “Kılıçdaroğlu yalakalarına gün doğdu. Bunlar için tek başarı benim gibi Atatürkçülerin partiden atılması. Bak, Kılıçdaroğlu umarım mutlu etmiştir” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinin Yüksek Disiplin Kurulu’nun 26 Temmuz 2023 tarihli toplantısında kesin çıkarma cezası verilerek ihraç edilmişti. Partiye geri dönüş kapıları kapanan Tanju Özcan’ın CHP Bolu İl Başkanlığı'ndaki fotoğrafı da duvardan indirildi. Bolu Belediyesi CHP Meclis Üyesi İlkay Bayrak, duvardan indirdiği fotoğrafı parti binası önündeki çöpe attığı videoyu paylaştı.

“KILIÇDAROĞLU YALAKALARINA GÜN DOĞDU”

Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek paylaşımda bulundu. Özcan, “Kılıçdaroğlu yalakalarına gün doğdu. Bunlar için tek başarı benim gibi Atatürkçülerin partiden atılması. Bak, Kılıçdaroğlu umarım mutlu etmiştir” dedi.

3 yorum yapılmış
  • YalnzAdam
    9 Ekim 2023 • 12:26
    Bu Tanju kendini mi anlatıyorsun düne kadar 100 yılda bir Kemal gelir diyordun
  • Muzaffer-gun
    10 Ekim 2023 • 03:17
    Ne yapacaktı oy atmayın chp mi DİYECEKİ komiksiniz
  • Adalet
    10 Ekim 2023 • 12:58
    Tanju Özcan 2019 dan beri Bolu için doğru dürüst hangi icraatları yaptı kânal yolundan başka akıllara milletvekili seçimlerinde Türker ateş kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü zaman sosyal medyada Tatar Ramazan gibi elinde tespih ben bu oyunu bozarım diyor du şimdi bak Kılıçdaroğlu umarım memnun etmiştir Tanju Özcan Bolu Belediyesi'nin halı ne olacak kimin eli kimin cebinde belli değil aldatılan Halk oldu hizmet sıfır negatif eksi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.