VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU GENÇ FECİ KAZADA AĞACA UÇTU… CAN VERDİ…

11 Ekim 2023

....................................................

İstanbul Gaziosmanpaşa’da ticari taksiyle motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklette bulunan bir kişi, yol kenarındaki yeşil alanda bulunan ağacın üstüne uçmuş, taksi ve motosiklet ise alev almıştı. Çarpma sonucu ağacın üzerine uçan ve orada asılı kalan Bolulu olduğu öğrenilen Bertan Darıcı ambulansta, motosiklette bulunan Ayaz Ekinci ise yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza, saat 02.40 sıralarında Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi Hekimsuyu Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, ışıklı kavşaktan dönüş alan Mikayil Güler hakimiyetindeki 34 THH 99 plakalı ticari taksiye, karşı yönde seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen 65 ABY 912 plakalı motosiklet çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Bertan Darıcı (20) yol kenarında bulunan yeşil alandaki ağacın üzerine uçarken, motosiklette bulunan Ayaz Ekinci ise yola savrulmuştu. Çarpışmadan sonra ticari taksi ve motosiklet alev almıştı. Çevredekiler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirirken bir yandan da yaralıların yardımına koşmuştu.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalelerin ardından yaralılar Bertan Darıcı ve Ayaz Ekinci ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Bertan Darıcı yolda hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan Ayaz Ekinci ise burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bertan Darıcı cenazesi Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Baş Yellice köyüne defnedildi.

1 yorum yapılmış
  • Muhsin
    11 Ekim 2023 • 04:44
    Kazada ölen kardeşimize Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileklerimi bildiririm.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.