VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ANKARA'DA BOLU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

11 Ekim 2023

.......................................................................................................

Haber: Yasemin Güldemir 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Ankara’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti. Bakan Koca’yı ziyaret eden Akgül, “Çocuk Kardiyoloji Uzmanı ihtiyacı, 400 yataklı hastane yapımı ve Ruh Sağlığı Hastanemizin Psikiyatri Doktoru ihtiyacı hakkında taleplerimizi ilettik” dedi. 


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret eden MHP Milletvekili İsmail Akgül, Koca’dan Bolu’ya dair isteklerde bulundu. Ankara’da bir araya gelen Akgül ve Koca Bolu’ya dair sağlık yatırımları hakkında konuştuğu öğrenildi. Akgül, taleplerini iletirken ihtiyaç duyulan sağlık yatırımları hakkında Bolu’dan gelen istekleri de iletti. 


“400 YATAKLI HASTANE YAPIMI…”

Bakan Koca’ya gösterdiği ilgi için teşekkür eden İsmail Akgül, “Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek ilimiz ve bölgemiz hastanelerinin büyük eksiği olan Çocuk Kardiyoloji Uzmanı ihtiyacı, 400 yataklı hastane yapımı ve Ruh Sağlığı Hastanemizin Psikiyatri Doktoru ihtiyacı hakkında taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza ilimizin ihtiyacı olan taleplerimiz ile ilgili hassasiyetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

3 yorum yapılmış
  • Mustafa
    11 Ekim 2023 • 17:38
    Teşekkür ederiz Sn.vekilim Bolu için çalışan ve çabalayan cebini değil halkı düşünen atlet şortla değil medyatik açılışlarla değil adamına göre muamelenin yapılmayıp sadece Bolu halkının maddi, manevi ve milli çıkarları için çalışacak vekiliyle barışık çalışacak belediye başkanını da seçeceğiz inşallah
  • kulhakk
    12 Ekim 2023 • 07:43
    Tek başına gideceğine bakanın partisi Ak Parti Cumhur ittifakının diğer milletvekili ile birlikte gitselerdi daha etkili olurdu.
  • Nacigiden
    13 Ekim 2023 • 18:11
    Öncelikle bolu'daki mülteciler, sonra belediye ve belediye çalışmaları ile ilgili öneriler, emekliler ve emekli maaşları, istihdam ve işsizlik ile öneriler, devlette emekliye gelmiş ve emekli olmayan memurlar ile ilgili birçok konuda meclise önerge verilebilir. Yani ülke için daha Hayati konular ele alıp mecliste daima gündeme getirilirse bazı sonuçları alınabilir. Vekilimizden bu tip girişimler bekleriz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.