VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“TANJU ÖZCAN İÇİN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU ARADIM”

13 Aralık 2023

......................

Haber: Yasemin GÜLDEMİR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TV100’de yayınlanan “Az Önce Konuştum” programında yaptığı açıklamada Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın affı için Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve “Gönlünüz kırılacaksa böyle bir şey yapmam.” dediğini söyledi.  

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, CHP’ye yeniden alınması için Kemal Kılıçdaroğlu ile telefon görüşmesi yaptığını açıklayan Özgür Özel, TV100’de yayınlanan “Az Önce Konuştum” programında yaptığı konuşmada “Sayın Genel Başkanım, Tanju Özcan ile ilgili il başkanı tarafından bana bildirilen ‘Biz Kemal Bey’i ziyaret etmiştik, affederiz demişti.’ bu doğruysa biz bunu 100. Yıl affı kapsamında değerlendiririz ama sizin gönlünüz kırılacaksa böyle bir şey yapmam dedim.” açıklamasında bulundu. 

“SİZ AFFETTİYSENİZ BİZDE AFFEDERİZ” 

Tanju Özcan'ın partiye dönmesi için Kemal Kılıçdaroğlu'na danıştığını açıklayan Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sorun yok, sana tepki gösterenler olabilir istersen bir temayül yoklaması yap, elini güçlendir.” dediğini ancak kendisinin bunu reddettiğini söyledi. Kendisiyle ilgili riski alacağını ifade eden Özel, “Ben kendimle ilgili riski alırım. Siz affettiyseniz bizde affederiz.” dediğini ifade etti. 

“BENDEN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANIN HUKUKUNU GÖZETMEZSEM BU KOLTUĞUN HAKKINI VERMEMİŞ OLURUM” 

Özgür Özel, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiden ihracıyla ilgili, “Tanju Özcan, genel başkana sert eleştirilerde bulunmuş, gitmiş partinin önünde koltuğu aşağıya atmış, bunun üzerine partiden ihraç edilmiş, doğrudan genel başkanı hedef almış. Ben mevcut genel başkan olarak, benden önceki genel başkanın hukukunu gözetmezsem bu koltuğun hakkını vermemiş olurum.” ifadelerini kullandı. 

2 yorum yapılmış
  • AL
    13 Aralık 2023 • 05:49
    74 yaşındaki saygıdeğer yaşlı insana ; Koskoca genel başkana küfret, hakaret et, atmadığın iftra kalmasın ve de geri gel ne geniş bir parti, ne geniş insanlar . .. utanmadan nasıl bakacak halkın yüzüne
  • HakhukukveAdalet
    13 Aralık 2023 • 08:35
    Belki de palavra kurgu senaryo tiyatro parti ayrımı yapmadan söylüyorum CHP'bu güne kadar hangi hayırlı işi Türkiye için yapmış yapılan güzel işlere mani olmaktan başka bir özgür özel genel başkanın huk
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.