VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞARAN, "BEN DE VARIM" DEDİ

19 Aralık 2023

....................

MHP Bolu Eski İl Başkanı Cihan Başaran, Bolu Belediye başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olduğunu açıkladı. Başaran, 22 Aralık 2023 Cuma günü parti binasında resmi başvurusunu yapacak. 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Bolu Belediye Başkanlığı’na MHP Bolu Eski İl Başkanı Cihan Başaran partisinden aday adayı oldu. 

 22 Aralık Cuma günü parti binasında resmi başvurusunu yapacak olan Başaran yaptığı yazılı açıklamada, “2017 yılında MHP İl Başkan Yardımcısı olarak başladığım siyasete, 2018 yılında il başkanlığı ile devam ettim. 2022 yılı aralık ayına kadar geçen, yaklaşık 5 yıllık başkanlığım sürecinde, haksız hiçbir işe aracılık yapmadım, liyakatsiz hiçbir atama ve işe alıma destek olmadım. 2017 yılında nasıl tertemiz siyasete başladıysam 2022 aralık ayında da aynı Cihan Başaran olarak il başkanlığı görevimden ayrıldım. Hiçbir maddi menfaat elde etmedim. Makam ve koltuk sevdalısı olmadım.  

Tanıyanlar bilir, Cihan Başaran sadece hizmete taliptir. Uzun yıllardır mali müşavir, iktisat ve ekonomist mesleğimin verdiği bilgi birikimi, mesleki ve siyasi tecrübem ile, “Yüksek Hızlı Tren” hattının Bolu'dan geçmesi konusunda ilk girişimi 2018 Aralık ayında, Ankara’da Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü ziyaretimle başlattım. Daha sonra Düzce ve Ankara milletvekillerimizin desteği ile konu hakkında çalışmalara devam ettim.  

Bolu, Düzce, Sakarya, İzmir, Eskişehir, Ankara EYT dernekleri ile ortak yürüttüğümüz ve Kanunu’nun oluşması için yapmış olduğumuz çalışmalar herkesçe malumdur. Kendi hazır olduğum bir kanun teklifi, TBMM Meclis Komisyonu’na sunularak kabul gördü. Ayrıca başkanlığım döneminde kanun düzenlemeleri için milletvekillerimize kanun düzenleme tekliflerimi de sundum. 

2018 Yılı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde ve 2019 yılı Mahalli İdareler seçimlerinde MHP Bolu İl Başkanı olarak görev yaptım. İşte bu bilgi ve birikimlerim ile Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adayı olarak karşınızdayım. Siyasete başladığımda tertemiz nasıl bugünlere gelmiş isem, tertemiz bir şekilde bu süreçten sonra da karşınızda olacağıma söz veriyorum. Allah utandırmasın, Bolu’nun evladı olarak, Bolu’da yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek nasip olsun dileklerimle…” ifadelerine yer verdi. 

6 yorum yapılmış
  • Hasan
    19 Aralık 2023 • 04:02
    Hayırlı olsun
  • Ergnmet
    19 Aralık 2023 • 04:18
    Hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah
  • merAkda
    19 Aralık 2023 • 06:25
    Hayırlı olsun
  • Abdullah
    19 Aralık 2023 • 12:33
    Bence gerçekten boluya en güzel şekilde hizmet edecek bir insan şimdi den hayırlı olsun başkanım boluya sizin gibi insanlar lazım
  • mumy
    20 Aralık 2023 • 02:40
    Hayırlı uğurlu olsun başkanım hizmet insanısınız allah güzel bolumuza hizmet etmenizi nasip etsin
  • Bnl
    21 Aralık 2023 • 01:45
    İlhan Durak başkan aday değilmiydi nerden çıktı nu aday
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.