VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DEN TERÖRE "KINAMIYORUZ, LANETLİYORUZ"

27 Aralık 2023

....................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanlığı, düzenlediği basın açıklamasında Kuzey Irak’ta PKK terör örgütünün saldırısı sonrası 12 askerimizin şehit düşmesi sonucunda terörü lanetledi. CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Terörü, bölücü terör örgütü PKK’yı ve insanlık dışı yöntemlerini lanetliyoruz. Sadece kınamıyoruz; lanetliyoruz!” dedi.

CHP Bolu İl Başkanlığı, düzenlendiği basın açıklamasında Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’nın saldırısında 12 askerimizin şehit düşmesine karşın terörü lanetledi. CHP Bolu İl Başkanlığında gerçekleştirilen açıklamaya; “Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker, Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, il ve ilçe yöneticiler ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmasını yapmaya başlayan CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “22-23 Aralık 2023 gecelerinde arka arkaya gelen kara haberlerle sarsıldık. Pençe Kilit Harekat bölgesinde 12 vatan evladımızı bölücü terör örgütünün hain saldırılarında şehit verdik. Yüreğimiz yandı, bağrımıza taş oturdu. Acımız büyük.  Bugün, gencecik vatan evlatlarını toprağa verdiğimiz hain terör saldırılarına, bu insanlık dışı saldırıların yol açtığı onarılmaz acılara ARTIK YETER demek için buradayız.” ifadelerini kullandı.

“SADECE KINAMIYORUZ, LANETLİYORUZ”

Şehitlerimizin isimlerini rütbe ve isimleriyle okuyan Karagöz, terörü lanetlediğini belirterek, “Şehitlerimizin her birinin ayrı bir hikayesi, arkada bıraktıkları aileleri, evlatları, eşleri var.  Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize şifa diliyoruz. Terörü, bölücü terör örgütü PKK’yı ve insanlık dışı yöntemlerini lanetliyoruz. Sadece kınamıyoruz; lanetliyoruz! Toprağa verdiğimiz kahraman evlatlarımızın, bütün şehitlerimizin aziz hatıralarını sonsuza dek yaşatacağımıza söz veriyoruz.” şeklinde konuştu.

“3 GÜNLÜK MİLLİ YAS TALEP ETTİK”

CHP olarak ülkede 3 günlük milli yas ilan edilmesini talep ettiklerini açıklayan il başkanı Karagöz; “Biz şehitlerimizi, ailelerini, şu anda sınır ötesinde görev yapan Mehmetçiklerimizi düşünürken, Ankara’da birileri alışılmış ezberleri tekrar etmekle meşguldü. Her şeyden önce üç günlük milli yas ilan edilmesini talep ettik. Suudi Arabistan Kralı için üç gün yas ilan edenler, bayrakları yarıya indirenler oralı olmadılar. Cumhurbaşkanı yetkisini kullanarak yas ilan etmedi, yası milletimiz kendi ilan etti. Biz milli yas ilan edilsin derken, kendi siyasi çıkarlarını düşünenler her zaman olduğu gibi bir A4 kağıdına iki paragraf yazıyla görev savmaya kalktılar.” dedi.

 

  • CHP'DEN TERÖRE "KINAMIYORUZ, LANETLİYORUZ"
  • CHP'DEN TERÖRE "KINAMIYORUZ, LANETLİYORUZ"
  • CHP'DEN TERÖRE "KINAMIYORUZ, LANETLİYORUZ"
  • CHP'DEN TERÖRE "KINAMIYORUZ, LANETLİYORUZ"
2 yorum yapılmış
  • Baskan
    27 Aralık 2023 • 10:49
    Tanju bey olmasa bunlar boluda ekmek yiyemezler
  • Mb1414
    27 Aralık 2023 • 14:04
    Bir daha aynı filmli izlenmez aynı yemek ısıtılıp birden fazla kes yenmez Yemezler yemezler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.