VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARKADAŞINI UÇURUMDAN ATIP BIÇAKLAMIŞTI, CEZASI BELLİ OLDU

11 Ocak 2024

.................

Bolu’da, husumetlisi olduğu iş arkadaşı Özgür Durmuş'u uçurumdan attıktan sonra yanına inerek 8 yerinden bıçaklayan şüpheli Mustafa Ferit Bilen, kasten öldürmeye teşebbüs ve yağma suçlarından 17,5 yıl hapse çarptırıldı. 
Olay, 5 Eylül’de Hacı Abdi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özgür Durmuş ile iş arkadaşı Mustafa Ferit Bilen (42) arasında ormanlık alanda tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle yaşanan arbedede Mustafa Ferit Bilen arkadaşı Özgür Durmuş’u uçurumdan aşağı attı. Arkadaşını uçuruma atan şüpheli, daha sonra yanına inerek 8 yerinden bıçaklayıp, cüzdanını ve cep telefonunu aldıktan sonra kaçtı. AFAD ekipleri tarafından uçurumdan çıkarılan Durmuş, hastanede tedavi altına alınırken, Mustafa Ferit Bilen jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Mustafa Ferit Bilen tutuklandı, Özgür Durmuş ise tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. 
Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık Mustafa Ferit Bilen ve mağdur Özgür Durmuş ile taraf avukatları katıldı. Mustafa Ferit Bilen, Özgür Durmuş’un eşini rahatsız ettiğini belirterek, "Eşimi rahatsız ettiği için keşke karakola gidip şikayetçi olsaydım. Çok pişmanım" ifadelerine yer verdi. Mustafa Ferit Bilen, 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 9 yıl 2 ay, 'Yağma' suçundan ise 8 yıl 4 ay olmak üzere toplam 17,5 yıl hapse çarptırıldı. Mahkeme heyeti, taciz iddialarıyla ilgili herhangi bir 'haksız tahrik indirimi' uygulamadı. 

2 yorum yapılmış
  • Samet
    11 Ocak 2024 • 11:34
    Kurtulmak için tüm yalanları söylemiş ama olmamış
  • Bolulu
    12 Ocak 2024 • 10:38
    Öldür karıma asildi bilmem ne ibnelik peşinde çürüyün ceza evlerinde tahrik indirimi alacaksin aklinca
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.