VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAYAK TUTKUNLARI PİSTLERİ DOLDURDU

12 Ocak 2024

.....................

Türkiye’nin önemli kayak turizmi merkezlerinden biri olan Kartalkaya Kayak Merkezi haftanın son gününde kayak tutkunlarının akınına uğradı. Son yağan karla birlikte pistlerde kar kalınlığı bir metreye ulaştı. 
Bolu’nun gözde turizm merkezi Kartalkaya Kayak Merkezi’nde tatilci yoğunluğu yaşanıyor. Köroğlu Dağları’nda 2 bin rakımda bulunan kayak merkezinde son yağan karla birlikte pistlerde kar kalınlığı bir metreye ulaştı. Haftanın son gününde tatilcilerin akın ettiği Kartalkaya’da oteller yüzde 90 oranında doluluğa ulaştı. Toplam uzunluğu 35 kilometre olan kayak pistlerinde tatilciler kayak keyfi yaşadı. Telesiyejlerle Köroğlu Dağları’nın zirvesine çıkan kayak tutkunları, uzun pistlerde snowboard ve kayak yaparak tatilin doyasıya keyfini çıkardı. 
Snowboard’ın keyifli olduğunu ifade eden Cenk Yiğit Çetinkaya, "Pistlerde kar durumu çok iyi. Yeni kar yağdı. Kar kalınlığı bir metreye ulaştı" dedi. 
Yağan karla birlikte kayak yapmanın daha güzel olduğunu belirten İbrahim Karakaya, "Kar güzel, kayak daha güzel. Pistler kalabalık" diye konuştu. 

  • KAYAK TUTKUNLARI PİSTLERİ DOLDURDU
  • KAYAK TUTKUNLARI PİSTLERİ DOLDURDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.